Kórosan sovány volnék?
Máris sikerült híznod kérdező? Háááát nagy-nagy gratula!!! Azért pici irigység van bennem! ;)
Neked pedig, aki leszoktál a cigiről, akkor is nagy gratula jár. :) Akarat már nálam is van. Azt hiszem. Igaz még a kávémat nem tudom elképzelni cigi nélkül, de muszáj. Itt a 2,5 éves fiam, aki sokszor ölelget, puszilgat, utálom, hogy büdös kávés-bagós szagom van, amit persze én nem érzek, de ő biztosan. Bízom benne, ha leteszem a cigit, hízni is fogok.
(agykontrollos)
kérdező!
csak így tovább!:) ügyes vagy! látod minden sikerül csak akarni kell egy kicsit! sikerülni fog ha hiszel benne!:)
Az enyém még nem mondja, hogy büdös vagyok, de engem már nagyon zavar! Nem is tudom eddig miért nem tettem le. Sosem volt akaraterőm hozzá. HA rágondolok, hogy nem lehet cigiznem, máris heves szívverésem van és megyek rágyújtani, akkor is ha épp most szívtam el. :(
Megnézem majd ezt az elektromos cigit is, de egyelőre szombaton már agykontroll, most ebben bízom és reménykedek.
Leszokni és hízni ez a cél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!