Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kórosan sovány volnék?

Kórosan sovány volnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokan azt mondják,hogy vékony vagyok,mások meg azt,hogy nem..hisz elég széles a csípőm.Annyi a lényeg,hogy vagyok 162 cm és mindössze 47 kg ... Egyszerűen nem tudok hízni,bármit is eszek.Mit tegyek,hogy legalább 2-3 kilót felszedjek? A másik meg az,hogy az utóbbi fél évbe nem tudok hízni..és fél éve elég erősen dohányzom,ez is lehet az oka? Előre is köszönöm
2011. okt. 27. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Máris sikerült híznod kérdező? Háááát nagy-nagy gratula!!! Azért pici irigység van bennem! ;)

Neked pedig, aki leszoktál a cigiről, akkor is nagy gratula jár. :) Akarat már nálam is van. Azt hiszem. Igaz még a kávémat nem tudom elképzelni cigi nélkül, de muszáj. Itt a 2,5 éves fiam, aki sokszor ölelget, puszilgat, utálom, hogy büdös kávés-bagós szagom van, amit persze én nem érzek, de ő biztosan. Bízom benne, ha leteszem a cigit, hízni is fogok.

(agykontrollos)

2011. nov. 1. 15:40
 12/15 anonim válasza:

kérdező!

csak így tovább!:) ügyes vagy! látod minden sikerül csak akarni kell egy kicsit! sikerülni fog ha hiszel benne!:)

2011. nov. 2. 10:07
 13/15 anonim válasza:
Agykontrolos! nekem sem ment egyből hidd el! nekem 2 lányom van és a nagyobbik aki 11 éves az igen is megmondta,hogy büdös vagyok! de mellette dicsért is! a kávét a mai napig iszom de az elektromos cigivel ez is sikerül és olyan mintha cigiznék a kávé mellett! próbáld ki nem vesztesz semmit! ja? és hízni is fogsz abban biztos is lehetsz!:)
2011. nov. 2. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Az enyém még nem mondja, hogy büdös vagyok, de engem már nagyon zavar! Nem is tudom eddig miért nem tettem le. Sosem volt akaraterőm hozzá. HA rágondolok, hogy nem lehet cigiznem, máris heves szívverésem van és megyek rágyújtani, akkor is ha épp most szívtam el. :(

Megnézem majd ezt az elektromos cigit is, de egyelőre szombaton már agykontroll, most ebben bízom és reménykedek.

Leszokni és hízni ez a cél!

2011. nov. 3. 10:53
 15/15 anonim válasza:
Kérdező!! Nagyon örülök a hízásodhoz! Gratulálok!:) Csak így tovább:):)jelige: sokszor keveset 2 óránkét! garantált siker:) én már 50,5 kg vagyok 46,5 ről egy hónap alatt!:)
2011. nov. 5. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!