Támogatnátok a fiatalok katonai jellegű átnevelését?
Szerintem ami a mai magyar fiatalokból hiányzik, az az elkötelezettség, a bajtársiasság, és a fölöttük álló iránti kérdés nélküli engedelmesség és tisztelet. Ezért gondoltam, hogyha egy a hazával ténylegesen törődő párt (pld. Jobbik, Miép, Magyar Hajnal stb.) hatalomra kerülne, be lehetne valami ilyesmit vezetni:
-Iskolai testnevelés órákon menetelés gyakorlása, és terepgyakorlatok (bár ezt már kiírtam egy régebbi kérdésnél, de úgy vélem ide is illik)
-Kötelező 2 hónapos katonai nyári táborok 18 év alatt (semmi internet, tv, mobiltelefon vagy hasonló ezalatt a 2 hónap alatt)
-Kötelező szigorított kollégium 18 év alatt (itt megtanulnák a közösségi életet és a szigort)
-Lenne néha atomriadó gyakorlat (ezáltal megtanulnák, hogy mindig készen legyenek)
-Újra lehetne a gyereket verni a szülőnek és a tanároknak
Szerintem ha ezeket bevezetnék, újra tisztelnék a fiatalok a felnőtteket, de sajnos amíg nem egy nemzeti párt van hatalmon, addig semmi esély arra, hogy a militarizmus legyen az egyik fő ideológia.
'Komolyan ember, nem unod még?! Múltkor a "Tini Párkapcsolatok" rovatban láttalak hirdetni a "nemzeti táboraidat" vagy mi az istent valami lányka szerelmi bánata alatt... '
Ez holt volt? Ugyan nem izgatnak a tinik párkapcsolatai de ezt érdemes lenne megkukkantanom a nemzeti bajnok miatt. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..
Itt van. Lévén, hogy főként 16 éven alattiak által látogatott kategória, még partnert is talált a nemzetieskedéséhez.
'Itt van. Lévén, hogy főként 16 éven alattiak által látogatott kategória, még partnert is talált a nemzetieskedéséhez.'
Ez komoly volt? A végén már forogtak a szemeim ettől a marharépától. Szegény leányzót is úgy leugatta, mikor csak párkapcsolathoz kért segítséget...
Azt hiszem, ennek a rendszernek sikerülne férfivé vernie az elpuhult fiatalokat!
A lányokkal mit csinálnál? Őket is 'férfivá' vernéd?
Ha nálad a férfi a rabszolga szinonímája, akkor igazad van. Ez a rendszer sokkal több idegbeteget, deviánst nevelne, mint ami most van. Többe kerülne a társadalomnak.
A többiek is mind olyanok lesznek, akik vezetésre szorulnak, mert azt szokták meg; ez diktatúrához vezet. De a diktátor is a vezetésre szorulók közül fog kikerülni, ki lesz az ő főnöke? Az Eszme.
Ha nem szabad megkérdőjelezni a főnök parancsát, akkor ha valaki törvényt sért, akkor a beosztottai is mind törvénysértők lesznek, hiszen nem kérdezhetik meg a főnököt, hogy ez nem törvénysértő-e.
Mind a túlzott engedékenység, mind a túlzott szigor árt. Meg kell találni a megfelelő arányt.
Te milyen nevelést kaptál?
Voltál katona?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!