Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnátok a fiatalok...

Nemzeti_Harcos kérdése:

Támogatnátok a fiatalok katonai jellegű átnevelését?

Figyelt kérdés

Szerintem ami a mai magyar fiatalokból hiányzik, az az elkötelezettség, a bajtársiasság, és a fölöttük álló iránti kérdés nélküli engedelmesség és tisztelet. Ezért gondoltam, hogyha egy a hazával ténylegesen törődő párt (pld. Jobbik, Miép, Magyar Hajnal stb.) hatalomra kerülne, be lehetne valami ilyesmit vezetni:

-Iskolai testnevelés órákon menetelés gyakorlása, és terepgyakorlatok (bár ezt már kiírtam egy régebbi kérdésnél, de úgy vélem ide is illik)

-Kötelező 2 hónapos katonai nyári táborok 18 év alatt (semmi internet, tv, mobiltelefon vagy hasonló ezalatt a 2 hónap alatt)

-Kötelező szigorított kollégium 18 év alatt (itt megtanulnák a közösségi életet és a szigort)

-Lenne néha atomriadó gyakorlat (ezáltal megtanulnák, hogy mindig készen legyenek)

-Újra lehetne a gyereket verni a szülőnek és a tanároknak

Szerintem ha ezeket bevezetnék, újra tisztelnék a fiatalok a felnőtteket, de sajnos amíg nem egy nemzeti párt van hatalmon, addig semmi esély arra, hogy a militarizmus legyen az egyik fő ideológia.

2015. aug. 18. 13:22
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
87%

'Azt támogatom, hogy a fiatalokat tanítsák meg Wartburgot szerelni meg pálinkát inni.'

Milyen retorzió érne, ha azzal honorálnám azt a gesztust, hogy az oktatót bevágatnám a Wartburgjával együtt az árokba, a pálinkával pedig képen loccsantanám?

2015. aug. 18. 18:52
 22/54 anonim ***** válasza:
95%

"Milyen retorzió érne ha... pálinkával pedig képen loccsantanám?"

Az attól függ milyen pálinkáról van szó, és mennyit öntesz ki belőle.

2015. aug. 18. 18:57
 23/54 anonim ***** válasza:
87%

'Az attól függ milyen pálinkáról van szó, és mennyit öntesz ki belőle.'

Nem érdekel sem a minősége, sem a mennyisége. Nem vagyok ivós fajta.

2015. aug. 18. 19:06
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon nem tetszik, nem támogatnám.

a fölöttük álló iránti kérdés nélküli engedelmesség és tisztelet

A tisztelet nem alakul ki attól, hogy a felettes megveri a beosztottját. Ebből félelem lesz, nem tisztelet, félelemben nem jó élni. Egyébként erre csak katonáénál lenne szükség, különben a főnöknek meg kellene hallgatnia a beosztottját, hátha az ő ötlete jobb.

2015. aug. 18. 20:07
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

'A tisztelet nem alakul ki attól, hogy a felettes megveri a beosztottját. Ebből félelem lesz, nem tisztelet, félelemben nem jó élni. Egyébként erre csak katonáénál lenne szükség, különben a főnöknek meg kellene hallgatnia a beosztottját, hátha az ő ötlete jobb.'

Ezek szerint nemzeti harcosunk fejében nem így működik.

2015. aug. 18. 20:10
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Mit csinálnál a te rendszeredben azzal a gyerekkel, aki sokadszori kísérletre sem képes megcsinálni egy szabályos fekvőtámaszt? Véresre veretnéd?

2015. aug. 18. 20:12
 27/54 anonim ***** válasza:
96%
Sztem a kérdezőtől ne várj választ, mert csak provokálni akart. El kell ismernem, sikerült neki felhergelnie néhány válaszolót :)
2015. aug. 18. 20:15
 28/54 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ennek a rendszernek sikerülne férfivé vernie az elpuhult fiatalokat!
2015. aug. 18. 22:54
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

'Azt hiszem, ennek a rendszernek sikerülne férfivé vernie az elpuhult fiatalokat!'

Amilyen bolond vagy, kezdhetik veled.

2015. aug. 18. 23:10
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Nemzeti_Harcos logikája: "Kiírom ugyanazt a kérdést vagy harmincszor, egy idő után biztos tetszeni fog nekik is..."

Komolyan ember, nem unod még?! Múltkor a "Tini Párkapcsolatok" rovatban láttalak hirdetni a "nemzeti táboraidat" vagy mi az istent valami lányka szerelmi bánata alatt... Nem veszed észre, hogy mennyire szánalmas az amit csinálsz? Hogy nem tetszik ez senkinek? Hogy ettől nem leszel nemzetibb személyiség?

2015. aug. 19. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!