Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnátok a fiatalok...

Nemzeti_Harcos kérdése:

Támogatnátok a fiatalok katonai jellegű átnevelését?

Figyelt kérdés

Szerintem ami a mai magyar fiatalokból hiányzik, az az elkötelezettség, a bajtársiasság, és a fölöttük álló iránti kérdés nélküli engedelmesség és tisztelet. Ezért gondoltam, hogyha egy a hazával ténylegesen törődő párt (pld. Jobbik, Miép, Magyar Hajnal stb.) hatalomra kerülne, be lehetne valami ilyesmit vezetni:

-Iskolai testnevelés órákon menetelés gyakorlása, és terepgyakorlatok (bár ezt már kiírtam egy régebbi kérdésnél, de úgy vélem ide is illik)

-Kötelező 2 hónapos katonai nyári táborok 18 év alatt (semmi internet, tv, mobiltelefon vagy hasonló ezalatt a 2 hónap alatt)

-Kötelező szigorított kollégium 18 év alatt (itt megtanulnák a közösségi életet és a szigort)

-Lenne néha atomriadó gyakorlat (ezáltal megtanulnák, hogy mindig készen legyenek)

-Újra lehetne a gyereket verni a szülőnek és a tanároknak

Szerintem ha ezeket bevezetnék, újra tisztelnék a fiatalok a felnőtteket, de sajnos amíg nem egy nemzeti párt van hatalmon, addig semmi esély arra, hogy a militarizmus legyen az egyik fő ideológia.

2015. aug. 18. 13:22
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
17%

"legnagyobb gond az oktatással hogy túlságosan leterheli a gyerekeket."

Igazad van! Legyenek helyette amerikai iskolák, ahol a 2X2-őt számológéppel számolják ki, meg nem tudják, hogy a szomszédos államban mik vannak!

Véletlenül se a kubai modellt kövessük, ami ahhoz képest, hogy milyen kevés erőforrásuk van az USA embargója miatt, mégis a világ egyik legjobb oktatási rendszere!

2015. aug. 18. 13:41
 12/54 szántóvető ***** válasza:
96%

a fiatalokat a szülőknek kell nevelni ill. megtanítani azokra a dolgokra amiket felsoroltál.fel nem foghatom hogy a menetelés és az atomriadó-gyakorlat hogyan hatna pozitívan a jellemre ill. milyen pozitívumokkal gazdagodna az egyén.

te bérkommentelő vagy ugye kérdező?

2015. aug. 18. 13:43
 13/54 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Úgy érted ők fordítják rá a legtöbb pénzt, és Latin-Amerikában az elsők és akkor helyes az állítás. Az meg hogy mennyi pénzt fordítunk rá oktatási rendszertől teljesen független. És a magyar diákok is rosszak földrajzból, sőt a felmérések alapján mindenből évről évre rosszabbak vagyunk. Amúgy mutass már egy cikket vagy valamit, hogy Kubában jellemző a napi 8-10 óra tanítás és száraz tényekkel tömik a gyerekek fejét mint itthon.

2015. aug. 18. 13:45
 14/54 anonim ***** válasza:
96%
juj,, nagyon nem
2015. aug. 18. 14:20
 15/54 anonim ***** válasza:
96%
Téged kéne átnevelni!
2015. aug. 18. 14:24
 16/54 BlackSword ***** válasza:
98%
Szerintem tiltsuk még be a dihidrogén-monoxidot is
2015. aug. 18. 15:00
 17/54 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem tiltsuk még be a dihidrogén-monoxidot is"

Egyetértek, az valami súlyos méreg, úgy tudom :D

2015. aug. 18. 15:10
 18/54 anonim ***** válasza:
97%

Te valami érdekes világban élhetsz, ha előbb jut eszedbe a "kubai modell", mint a holland vagy a finn közoktatás...

2015. aug. 18. 15:43
 19/54 anonim ***** válasza:
97%
Azt támogatom, hogy a fiatalokat tanítsák meg Wartburgot szerelni meg pálinkát inni.
2015. aug. 18. 16:12
 20/54 anonim ***** válasza:
91%
Hányszor teszed még fel a kérdést ?
2015. aug. 18. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!