Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti támogatnátok hogy a Parlame...

Ti támogatnátok hogy a Parlamentben lépjen fel a Romantikus Erőszak és a Kárpátia zenekar minden héten, hogy a nemzeti rock végre a méltó helyére kerüljön. Ti támogatnátok?

Figyelt kérdés

2015. aug. 17. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyire szereted ezt a fajta zenét, miért egy cirkuszba küldöd?
2015. aug. 17. 22:04
 2/14 A kérdező kommentje:
És minden nap reggel 8:00-kor egész Budapesten hangszólókból a Kárpátia - Magyarnak születtem című számát kéne leadni. Kötelezővé tenni minden rádió adónak és tv-nek.
2015. aug. 17. 22:04
 3/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
61%
Én Smith & Wesson - Újra szól a hatlövetű (vígjáték három felvonásban) előadását támogatnám.
2015. aug. 17. 22:16
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Az elsőt csípem, de baromság a kérdés. Nem támogatnám.
2015. aug. 17. 22:23
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Attól, h hungarista vagy még nem kényszerítheted rá másokra azt, amit te szeretsz azt nem kell szeretniük másoknak. Diktátorok szokták ezt csinálni, h rákényszerítik az akaratukat egy egész országra és sose volt eddig jó vége.
2015. aug. 17. 22:30
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

A kérdést nem, a válaszokat viszont törlik.

Válaszom a kérdésre:

Továbbra sem szeretném ezt hallani a parlamentben.

2015. aug. 17. 22:49
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
Korlátozni kéne a pontozásokat is.
2015. aug. 17. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Én nem. Adjuk meg a tisztelet az Országháznak, hiszen nem holmi koncert terem vagy sportcsarnok. A legszentebb ereklyéinket őrizzük ott.

Amúgy, ha minden reggel 8-kor Kárpátiát játszatnál a rádióba, én egyszerűen kikapcsolnám, hiszen már LGT is megénekelte "Ha nem tetszik, hát kikapcsolható."

2015. aug. 17. 23:46
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

"És minden nap reggel 8:00-kor egész Budapesten hangszólókból a Kárpátia - Magyarnak születtem című számát kéne leadni. Kötelezővé tenni minden rádió adónak és tv-nek."

De ha leérettségizel mész Londonba dolgozni, igaz?

2015. aug. 18. 10:06
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Onnan élteti majd a fasizmust és küzd a revízióért. Éljen a Jobbos forradalom, Londonból koordinálva.

2015. aug. 18. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!