Ti támogatnátok hogy a Parlamentben lépjen fel a Romantikus Erőszak és a Kárpátia zenekar minden héten, hogy a nemzeti rock végre a méltó helyére kerüljön. Ti támogatnátok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 21:54
1/14 anonim válasza:
Ha ennyire szereted ezt a fajta zenét, miért egy cirkuszba küldöd?
2/14 A kérdező kommentje:
És minden nap reggel 8:00-kor egész Budapesten hangszólókból a Kárpátia - Magyarnak születtem című számát kéne leadni. Kötelezővé tenni minden rádió adónak és tv-nek.
2015. aug. 17. 22:04
3/14 Koplárovics Béci válasza:
Én Smith & Wesson - Újra szól a hatlövetű (vígjáték három felvonásban) előadását támogatnám.
4/14 anonim válasza:
Az elsőt csípem, de baromság a kérdés. Nem támogatnám.
5/14 anonim válasza:
Attól, h hungarista vagy még nem kényszerítheted rá másokra azt, amit te szeretsz azt nem kell szeretniük másoknak. Diktátorok szokták ezt csinálni, h rákényszerítik az akaratukat egy egész országra és sose volt eddig jó vége.
6/14 anonim válasza:
A kérdést nem, a válaszokat viszont törlik.
Válaszom a kérdésre:
Továbbra sem szeretném ezt hallani a parlamentben.
7/14 anonim válasza:
Korlátozni kéne a pontozásokat is.
8/14 anonim válasza:
Én nem. Adjuk meg a tisztelet az Országháznak, hiszen nem holmi koncert terem vagy sportcsarnok. A legszentebb ereklyéinket őrizzük ott.
Amúgy, ha minden reggel 8-kor Kárpátiát játszatnál a rádióba, én egyszerűen kikapcsolnám, hiszen már LGT is megénekelte "Ha nem tetszik, hát kikapcsolható."
9/14 anonim válasza:
"És minden nap reggel 8:00-kor egész Budapesten hangszólókból a Kárpátia - Magyarnak születtem című számát kéne leadni. Kötelezővé tenni minden rádió adónak és tv-nek."
De ha leérettségizel mész Londonba dolgozni, igaz?
10/14 anonim válasza:
Onnan élteti majd a fasizmust és küzd a revízióért. Éljen a Jobbos forradalom, Londonból koordinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!