Finnugor vagy hun származás?
Figyelt kérdés
A Sziriuszról jöttünk, sumer szkíta atantiszi csodanép vagyunk,, csak a cionista zsidók vezetésével titkolja előlünk az egész kib.szott Világ kommentek kíméljenek.2015. aug. 13. 17:45
11/45 A kérdező kommentje:
Utolsó
Nem szó szerint értettem, tudom hogy az csak egy legenda amit a turanisták állandóan hangoztatnak.
2015. aug. 13. 18:40
12/45 anonim 

válasza:

Genetikai kutatások szerint a magyarok a horvátokhoz,lengyelekhez (és még azt hiszem az osztrákokhoz ,de ez nem biztos) állnak legközelebb.
13/45 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti
XD
2015. aug. 13. 18:41
14/45 A kérdező kommentje:
Vagyis úgy értettem hogy a Rubicon előtti válaszoló.
2015. aug. 13. 18:43
15/45 anonim 

válasza:

A finnugor rokonság genetikailag kizárt. A hun rokonság nem bizonyított, de kulturális, néprajzi és nyelvi hasonlóságok alapján valószínű.
16/45 Rubicon87 

válasza:

" nyelvi hasonlóságok alapján valószínű."
és ezt hogy? Mivel a hun nyelvemlék a nullához áll a legközelebb.
17/45 anonim 

válasza:

"a hun nyelvemlék a nullához áll a legközelebb"
Ez a baromságot honnan vetted?
18/45 Rubicon87 

válasza:

"ma 20:26"
onnan hogy hitelt érdemlő hun nyelvemlék eddig nem került elő.
19/45 anonim 

válasza:

Hun nyelvemlékről valóban nem tudunk (bár valószínűleg van, csak titkolják), viszont a hunok türk nép voltak, és a mai türk népekkel erős nyelvi hasonlóságok lelhetők fel, nemcsak szavakban, de nyelvtanban is.
20/45 Rubicon87 

válasza:

"ma 20:31"
Most magadnak mondasz ellent. A válaszod első felében azt mondod hogy nincsenek nyelvemlékeke a második felében pedig azokra hivatkozol. Hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!