Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A melegházasság miért zavarná...

A melegházasság miért zavarná azokat akik nem melegek?

Figyelt kérdés
Kimondottan úgy érzem sokszor kötekednek az emberek másokkal csak azért mert meleg. (Mielőtt valaki mondaná nem vagyok meleg csak elfogadom hogy más milyen. Én azt is elfogadom aki náci mert konkrétan ő dolga engem nem érdekel.) Viszont az hogy pl. Érpatak polgármestere és mások a feszültségüket a melegeken vezetik le azt nem tudom megérteni. Nincs jobb dolga valakinek? És ha éppen meleg a főnöke titokban annak aki a melegeket szidja? Teli a világ melegekkel és leszbikusokkal, költők, tudósok, feltalálók, mozdonyvezetők, pékek és sorolhatnám még kik vannak akik melegek. Nekik nem járna a jog a házassághoz sok helyen? Miért nem?
2015. jún. 29. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Miféle jogról beszélsz te? Melegházasságot semmiféle jogrendszer nem ismer, nincs semmiféle létjogosultsága a világon sehol. Már a válás lehetősége is szembemegy a házasság intézményével, de ha meg ennyire liberálisak vagyunk, akkor a vagyonközösséget, és a gyerektartást is töröljük el, mert az meg súlyosan sérti az apák, és a házas férfiak jogait.
2015. jún. 29. 14:28
 12/17 Duenna ***** válasza:
19%
10-es! Hülyeségeket beszélsz! Fogalmad nincs a demokráciáról, és inkább a liberális diktatúrát részesíted előnyben, amely önhatalmúlag úgy gondolja, kimondja, és gyakorolja, hogy ha neki joga van ehhez, vagy valami máshoz, és akkor ő azt megvalósítja tüzön-vizen át, még akkor is, ha a többség ellenzi! És te, mint a demokrácia liberális szószólója ezzel egyet is értesz! Nem érzel valami ellentmondást?
2015. jún. 29. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

"Melegházasságot semmiféle jogrendszer nem ismer"

Valóban nem. Éppen ezért mondták most ki, hogy nem lehet tiltani az azonos neműek házasságát. Ugyanúgy házasság, mint bárki más házassága. Magyarországon pl. nem léphet házasságra két azonos nemű, mivel nálunk a házasság csak férfi és nő között lehet. De a "melegházasság" az valóban csak köznapi fogalom, gyakorlatilag szleng.

"Már a válás lehetősége is szembemegy a házasság intézményével"

Ez meg egy baromság. Ennyi erővel pl. a net előfizetésedet se mondd fel soha, mert szembemegy a szerződés megkötésével. Miket nem tudtok benyögni a nagy homofób fröcsögésben...

"Fogalmad nincs a demokráciáról"

Mert neked van? Felk***rtad az agyad a melegházasság témán, aztán már fröcsögsz itt összefüggéstelenül. "Liberális diktatúra" - ez is jól lefesti a liberalizmusról vallott eszméidet, lényeg, hogy valahogy ráhúzd, hogy téged elnyom a liberalizmus.

Mindegy, ha nem fogod fel, hogy liberalizmusban nem lehet leszavazni azt, ami másnak nem árt, akkor ez van, halj meg hülyén, különösebben nem izgat. Amúgy is kicsit azt érzem, hogy etetem a trollt, mert mindenre lesz majd egy frappánsnak gondolt válaszod.

2015. jún. 29. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

"A melegházasság miért zavarná azokat akik nem melegek?"

Azért, mert nevetségessé tesz egy alapvetően szent dolgot. Valamint ez is egy újabb lépés a kulturális sajátosságok eltörlése irányába. Egy olyan világ felé, amiben mindenki egyenlő, és pont emiatt nincs értelme semminek.

2016. jan. 24. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"A melegházasság miért zavarná azokat akik nem melegek?"

Hadd tegyem fel én a kérdést: a melegeket miért zavarja, hogy nem házasodhatnak? Miért kell parádézniuk? Senki nem foglalkozna velük, ha nem akarnának ilyen dolgokkal feleslegesen feltűnősködni, és elfogadnák, hogy a többségi társadalomnak van egy kultúrája, ami bizonyos dolgokat elfogad, másokat meg nem.

2016. jan. 24. 18:40
 16/17 anonim válasza:
27%
"vallásos nem vagyok de házas igen"-hülye idióták. A kommentelő aki a vallásra hivatkozik az azert mondja mert a HÁZASSÁG szó a Binliában jelenik meg eloszor es ott pontosan le van irva hogy mi az és kik között.Nézzél utána mielott ilyen fa*zságokat írsz
2016. jún. 7. 00:30
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Házasság-concubinatus-contubernium. A melegek együttélése nem házasság, amelyik állam ilyet jóváhagy, azt nem minősítem. Római katolikus szentségi házasságot meg nem köthetnek, nekem ez IS kell ahhoz, hogy házasságról beszéljünk (nem érdekel a többi vallás,meg az liberális és újmarxista blabla).
2018. máj. 27. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!