Nyugat-Európában miért divat a melegházasság és a transzneműek teljesen?
Korábban ott is csak a baloldaliak támogatták az ilyesmiket, ma már sajnos az ottani konzervatívok (pl. CDU) ill. "szélső"jobbos pártok is átvették az ilyesmik támogatását, ami engemet más szintén konzervatív, jobboldalit elborzaszt.
Szerencsére az USA-ban a konzervatívok, a Republikánus párt még a normalitás talaján maradtak, ők nem hódoltak be és nem is terveznek behódolni az ilyesminek.
Nem tudom mi a baj vele. Ő is hadd házasodjon ha akar. Csak ne csapjon 3 napig tartó lakodalmat és csinálja 4 fal között.
Engem sosem érdekeltek a melegek, amíg ezt nem előttem csinálták ( és nem kezdtek el felvonulni ).
Agyukra ment a jólét.
Amúgy leszarnám, hogy házasodhatnak, de hogy gyereket is örökbe fogadhatnak az nonszensz.
"és több tanulmány kimutatta"
Mutass már egy ilyet is! Szerintem meg még mindig jobb egy stabil, szerető meleg szülők gyerekének lenni, mint egy olyan családban, ahol a családfő elkártyázza a fizetést, rendszeresen veri az asszonyt és a gyereket. Mert valljuk be, ez egy elég gyakori élethelyzet.
#5: Most te miért véded ennyire őket ? Illetve miért csak ebben a két végletben gondolkodsz, hogy "jól" szituált homokos pár kontra részeges, asszonyverő családapa ?
Sok olyan hetero pár van, akinek valamilyen természetes ok (az asszony meddő vagy a férfi ondóvezetéke sérült egy műtét során és képtelen gyermek nemzésére) miatt nem lehet gyermeke, ők fogadjanak örökbe gyermeket.
Itt az egyik tanulmány:
# 6
Attól nem lesz jó, ha van nála rosszabb is.
"de hogy gyereket is örökbe fogadhatnak az nonszensz"
Adnék nekik vagy 3-4 cigánygyereket, oszt játsszanak csak papás-mamást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!