Mi ez a kétségbeesett hírmanipulálás a ballib oldalon?
Hitelesnek próbálják magukat beállítani(index, origo, hvg), közben meg kajliznak, elhallgatnak, ami ugye kimeríti a manipuláció fogalmát.
Elég megnézni az elmúlt napok történéseit, Betyársereg, ózdi nő stb....
Nem is úgy történt, vagy elfelejtik leközölni, hogy a cigány férfi megdobálta a sereg tagjait.....
Ez lenne a híres liberalizmus?
Ki kér ebből?
"Igen, működhet, mivel nem itthon van a szerver. "
És hol is van? Oroszországban? Neeeem. Hmmm... Hol is? Észak-Koreában? Szingapúrban? Törökországban? Nem. Az USA-ban. A liberalizmus mintaállamában. Micsoda meglepetés.
"Másképp már betiltották volna a liberálisok.(wtf?)"
Akik be akarják tiltani a kurucinfót, azok nem liberálisok a szónak semmilyen ismert jelentése szerint.
"Másrészt írtam, hogy hitelesnek próbálják magukat beállítani, de akkor most hogyan is, hiszen te magad is beismered, hogy hazudni megengedett és élnek is vele."
Mindent megengedett. És mindenki él is pl a hazudozással. Ez van. Hitelesnek próbálja magát beállítani mindenki. Ez van. Ha nem tetszik ahogy ők csinálják, akkor keress mást. Gondolom most sem olvasod őket, akkor nem mindegy neked?
"Az se baj, ha közben lejáratnak másokat"
Erre vannak büntetőjogi fogalmak. Ha a Betyársereg úgy érzi, akkor beperelheti az indexet. A Jobbik perelt is nagyobb TV adókat, és nyert. Azon nem tudok segíteni, hogy valaki megsértve érzi a becsületét, de inkább nem tesz semmit.
"A többit nem is kommentálom, mert a végén bevalljátok, hogy liberálisnak lenni igazából nem is több, mint mondjuk fajgyűlölőnek lenni:) "
Liberálisnak lenni olyan, hogy elfogadod a világban élő emberek sokféleségét. Vannak hazug emberek, vannak rasszista emberek. Nem kell őket olvasni, és amíg ők nem jönnek az én udvaromba (vagy más olyanéba, akit nem érdekelnek), addig nyugodtan létezhetnek. A fajgyűlölet meg ennek az ellentéte, csak egyfajta embert szabad elfogadni.
"Legalábbis fura, hogy a kuruc el van ítélve, mert félretájékoztat, de ha az indexről van szó, akkor már nem is olyan gáz. "
A kuruc sincs elítélve egy rendes liberális országban, és az index is el lesz ítélve, ha a sértett meg tudja mutatni bíróságon, hogy meg lett sértve. Problem?
"Sőt, ha már itt járunk, pötyögnél pár sort arról, hogy a kettős mércéről mit gondolnak a liberálisok?
Az is megengedett?"
Mint mondtam, minden megengedett. Amíg nem sért másokat. Csak mondjuk ha valaki kettős mércét használ, akkor az is megengedett, hogy lehülyézzem érte. A liberalizmus nem a mindent betiltás eszméje. Liber=szabad. Mindent szabad (amíg...), aztán ha hülye vagy, akkor legfeljebb sikertelen leszel vele. Ha sikeres vagy vele, és sokan nem értenek egyet, akkor meg azok sokan odamehetnek az indexre kommentelni hogy mekkora hülyeség, meg ilyenek. Az emberek önszerveződése szabályozza a médiát egy ideális liberális helyzetben. Persze a valóságban az emberek inkább elhatárolódással próbálják szabályozni a médiát, ami közel sem olyan jó módszer.
"Gondolom most sem olvasod őket, akkor nem mindegy neked? "
De olvassa, ismerem én az ilyen trollokat, azért olvassa, hogy fikázhassa.
"Liberálisnak lenni olyan, hogy elfogadod a világban élő emberek sokféleségét."
Az a vicces, hogy ha megtudja valaki rólam, hogy liberális vagyok, akkor mindjárt jön a csodálkozás, hogy én liberális, mikor egészen fiatalon házasodtam, mindig monogám és visszafogott életet éltem, soha semmi kicsapongás, vagy ilyesmi. Nem értik, hogy a liberális nem egy életmódot takar, összekeverik a szabadossal. A liberális egyszerűen annyi, hogy nem mások életével akar foglalkozni, nem akarja megmondani mások hogyan éljenek, nem akarja ráerőltetni a saját életfelfogását másokra, nyilván mindezt addig, amíg mindez nem jár azzal, hogy nekem vagy más embernek árt vele (tehát pl. a nyílt rasszizmust pontosan emiatt nem tolerálom, de egyébként bárkinek lehetnek rasszista gondolatai, le is írhatja, csak ne uszítson).
Emellett összefüggést sem látok aközött, hogy valaki liberális vagy konzervatív nézeteket vall, illetve hogyan él. A konzervatívok között is sok a kicsapongó életű, illetve fordítva is, a liberálisok között is sok a visszafogott. Ez személyiség függő. De ha valaki kicsapongó életet él, azt ugyanúgy elfogadom, mint ha valaki remete életet él. Ha szingli, vagy meleg és melegházasságot akar, az nem fogja az én házasságomat kevesebbé tenni. Egyedül az intoleranciát nem egyszerű tolerálni, hiszen ha a legdurvább intoleranciát is tolerálnám, akkor lőttek mindennek. Azt gondolom, ha mondjuk elfogadom az X vallású embereket, akkor nekik is el kellene fogadniuk engem.
"Erre vannak büntetőjogi fogalmak. Ha a Betyársereg úgy érzi, akkor beperelheti az indexet. A Jobbik perelt is nagyobb TV adókat, és nyert. Azon nem tudok segíteni, hogy valaki megsértve érzi a becsületét, de inkább nem tesz semmit. "
:)
Nagyon szépen félrebeszélsz.
Tehát ha én megölök valakit nem leszek gyilkos, csak mert feljelenthetnek????
Pont ezért nem liberálisok, mert másokat járatnak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!