Annyira kétségbeesett vagyok, nem számíthatok senkire. Te mit csinálnál a helyemben?
Mért veszítetted el a barátaidat?
Semmiképp se tanulj hajnalig, teljesen értelmetlen, viszont rendkívül káros. Teljesen felborítja az alvásciklusodat, amire viszont szükséged van. Ne erőltesd a jegyeket, nem dől össze a világ, ha nem vagy a legjobb tanuló.
Szia!
Semmiféleképpen ne add fel, próbálj meg jobban odafigyelni, főleg ha szeretnél főiskolán továbbtanulni. Egyébként tényleg szükséged lehet egy pszichológusra, de ingyen is járhatsz a kerületihez, legalábbis nálunk így van. Próbálkozz meg vele!
Fújd ki magad, nyugi. Az anyagi helyzeten ne görcsölj, mert nem a te dolgod előteremteni a pénzt. Ha mégis segítenél, akkor dedikálj pár órát diákmunkára, de a tanulás legyen az első. Bár úgy tűnik nem a tanulás mennyisége, hanem a minősége a probléma. Ne görcsölve magolj, hanem próbáld meg megérteni a logikát, és hogy miért tanítják amit tanítanak, miket kérhetnek belőle számon. Tanulj angolul, mert segít a világ megértésében, és mindenképpen fejezd be a sulit, ha lehet, akkor tanulj is tovább.
Én a pszichológusban nem hiszek, inkább önbizalom és koncentráció kérdése, ráadásul csak a pénzen görcsölnél pluszba, teáht összességében talán többet árt mint használ.
Szia! Semmikepp se add fel mert ha voltal 4,5 mar akkor ott van benned a lehetoseg! Ne tanulj hajnalig, sztem este 10 utan mindenkepp fekudj le. Probald ugy utemezni a napod hogy addig vegezz. Most leginkab egy mely levegore van szukseged es arra h lenyugodj :))) a penz miatt nem szabad gorcsolnod, az nem a te felelosseged, meg fogjak oldani a szuleid. Csak a legalapabb solgokra van igazan szukseged (pl etel, ruha, tankonyv...). Nem konnyu ha megvaltozik a poziciod de keress olyan embereket akikkel hasonlo az erdeklodesed es a stilusod.
Biztosan rossz lehet h senki nem tamogat, de at fogod veszelni! Minden elindul majd a jo oranyba es ha az emberek latjak h elkezdtel felfele indulni akk segitenek :)))
Pszihologus jot fog tenni, de menj el a sulishoz (elv minden iskolanak van).
Talan arra is szukseged van h szelektalj: mi az ami tenyleg szamit neked? Csak arra szanj idot amire ugy erzed megeri szanni h ne legyel tulhajszolt.
Javasolnam h sportolj valamit (szinte barmit amit szeretsz) mert az levezetne az idegesseged, lekotne a gondolataid, sikerelmenyt is adhatna. (Ha a nem tudjatok fizetni h egyesuletbe jarj akkor keress a suliba lehetosegeket vagy csak onalloan menj el pl futni)
"Annyira kétségbeesett vagyok, nem számíthatok senkire."
De.
Létezik egy ember, akire - többé, vagy kevésbé... az teljesen mindegy, de mindig, minden körülmények között - számíthatsz.
TE vagy az az ember.
Nincs sulipszichológus?? Mert az ingyen lenne
Amúgy nekem lt. iskolás koromban váltak el a szüleim.
Addig kitűnő voltam, utána a maradék 2 évvégét 2 db 4essel zártam.
Ez tudat alatt történt, hasonlóan, mint veled.
Nem lettem hülyébb, csak nem koncentráltam annyira, meg a lelkem is sérült volt.
De elmentem gimibe, ahol új környezet-barátok ezt visszaállították.
Szerezd vissza a barátaid (ha lehet) , mert mindenkinek szüksége van barátokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!