Holnap lesz az első napom gyárban, operátorként. Mire számíthatok? Neked milyen volt az első munkahelyi napod?
Én eléggé izgultam az összes melóhelyen :D
Leginkább az miatt,hogy milyenek lesznek a kollégák,na meg a munkát mennyire fogom bírni.
Érettségi után első munkahelyem az Avonnál volt,a szalag mellett.A betanítom nagyon kedves volt,segítőkész. Utána hát első nap 12 órázni kellett szóval kicsit szívás volt :D De mindig jöttek segíteni.
Mindenki nagyon kedves volt,barátságos,közvetlen szépen betudtam illeszkedni.Velem egykorúak voltak jó részt.De az idősebbekkel is eltudtam beszélgetni.
A munkahely nem volt a legjobb,nagyon sokat dolgoztattak minket kevés pénzért,de a kollégák jó fejek voltak.
Legjobb barátnőmet is ott ismertem meg:)
3 hónapot bírtam ott,a társaság nagyon hiányzik még mai napig,bár sokan eljöttek már onnan.
Aztán takarítottam egy pékségben,első napom nem volt a legjobb,mert albánok voltak a főnökök és belekötöttek mindenbe.Persze nem értettem amit mondtak.Na meg rám startoltak. Ott nem is voltam sokáig. 2 kolléganőm volt (két eladó) velük is egész jóba lettem.Mai napig bejárok a pékségbe beszélgetni velük.
Aztán szobalány voltam 2-3 normális kolléganőm volt a többi beképzelt. Itt is az a 2-3 nagyon segítőkész volt.Első munkanapom leginkább itt megfigyeléssel történt,meg elmondtak mindent.Viszont benyitottunk egy szobába ahol épp szexeltek.Ugye itt kopogni kell 2x-3x is, várni egy kicsit ha nem szólnak akkor be lehet menni.Hát itt nem szóltak és bementünk :D
Aztán mondták,hogy ez előfordulhat :D
Akkor most jelenleg irodai munkát végzek.Első napom nagyon jól telt.A társkollégám velem egykorú srác aki tök jó fej.Illetve a főnökünk nagyon rendes,bulizós,hülyülős emberke :D öröm vele dolgozni.
Többi kolléga is nagyon rendes,kedves,segítőkész.
Munka meg agyilag fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!