Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudok tenni? -kétségbeeset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? -kétségbeesett- :/

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja szakítottunk a barátnőmmel, azóta még nem volt senkim, de nagyon úgy érzem hogy jó lenne már valaki akiben megbízhatok, és szerethetem. Azonban nincs valahogy merszem odamenni lányokhoz, mert valahogy nem érzem azt, hogy tudnék is akármit mondani nekik, vagy félek hogy a volt barátnőmet keresném bennük. Állítólag nem nézek ki gázul, és vicces/aranyos vagyok, de valahogy ez a szakítás nagyon megviselt anno, és az önbizalmam is alábbhagyott.

Nagyon nem tudom mitévő legyek, és hogy hogyan tudnék mielőbb kilábalni ebből a helyzetből!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2015. ápr. 9. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Legalább neked már volt valakid :s
2015. ápr. 9. 23:44
 2/9 A kérdező kommentje:
ez egy 2 éves kapcsolat volt... de hidd el nem jobb most egyedül mint az előtt hogy ne lett volna.....
2015. ápr. 9. 23:45
 3/9 anonim válasza:
Szerintem elsőbb tedd túl magad rajta,és majd utána nagy önbizalommal kezdj el új barátnőt keresni!Tedd túl magad rajta,ne gondolj rá,menny el szórakozni,minne többet legyél a barátaiddal,hogy eltudd felejteni..nem éri meg olyan valaki miatt búslakodni,aki miattad nem emelne fel egy kanalat sem..Hidd el jobb lesz! Sok sikert kivánok neked,remélem segitettem..
2015. ápr. 9. 23:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj már lassan fél éve volt a szakítás.... egyetem miatt nem sok szabadidőm van bulizni járni de amit tudok csak megragadok.
2015. ápr. 9. 23:51
 5/9 anonim ***** válasza:

ugyanebben a helyzetben vagyok(csak lány),és pontosan azt teszem,amitől te is félsz,hogy másokban a volt barátom keresem, ami ez egyik legnagyobb hiba...

mindenkiben más a jó,pozitív ,csak tényleg nyíltabbnak kell lenni másokra..próbálj meg úgy közeledni,hogy ne azon agyalj,mi lesz a téma, hanem add önmagad .

én mostanában több programot szervezek be , amit írtak is,barátokkal lenni ..mást nem lehet,az élet megy tovább.

csak mi agyban nehezítjük meg...

2015. ápr. 10. 00:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen csak sajnos az igazi/régi barátaim nincsenek a közelembe az egyetem miatt. de itt is vannak csak azért mégis őket már majdnem 15-20 éve ismerem. De próbálkozok sok mindennel.
2015. ápr. 10. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem mondok újat, de az idő és a munka, hobbi, bármi elfoglaltság, amibe bele lehet ásni magad, segít. A napod minden percét töltse ki valami, ne legyen olyan, hogy unatkozol. Ha szabad órád van, menj el futni, ülj le nyelvet tanulni, kezdj el takarítani. De a szellemi elfoglaltság a legtutibb.
2015. ápr. 19. 10:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen elkezdtem már futni is. Az egyetem végett nagyon sokat kellene tanulni de azt veszem néha már csak észre, hogy nézek magam elé és azon gondolkozom, hogy hogyan tudnám őt visszaszerezni, mert nagyon kötődök hozzá sajnos.... Próbáltam már magam lebeszélni róla de nem megy.
2015. ápr. 19. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Dehogynem, menni fog. :)

A tanulással az a baj, hogy amit tanulni kell, az engem sem mindig köt le.:) Ásd bele magad valami szabadon választott dologba.

2015. ápr. 19. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!