Miért baj, ha a Jobbik beakarja vezetni a kötelező hittant v. erkölcstant az iskolában?
Azért mert nem a középkorban élünk. A következő a tized lesz? Keresztesháború? Ha a Jobbik meg az MSZP egyesülne kész is lenne a feudalizmus.
És ezt csak azért hogy lepontozzatok:
Shalom!
Most leszek leosztva, de miért baj, ha a jobbik ki akarja űzni a multikat az országból? Ki fog onnantól munkát adni az emberek nagy részének? majd a kormány? gondoljuk végig. Én is szélsőjobbos vagyok, de sokminden abszolút nincs végiggondolva. Mi lesz utána? Majd lesz sok kisvállalkozás, ami nem fog adózni, mert a magyar megtalálja a kiskapukat, és utána? Miért kell kötelező hittant tanítani, ha valaki nem vallásos? Honnan veszi a bátorságot bárki, hogy rám, vagy a gyerekemre erőlteti a hitét? Egyetértek abban, hogy a bűnözést vissza kell szorítani, ha kel tüzes vassal. Egyetértek a kormányok elszámoltatásával, privatizáció felülvizsgálatával, a gárdával, sok mindennel, de ezzel pl. nem, ahogy azzal sem, betiltják az abortuszt, ahogy az volt a kommunista korszakban is.
Egy ízig vérig jobboldali szavazó.
Mert az általános műveltséghez hozzátartozik.
De van 300 vallás, nehogy már állambácsi mondja meg, hogy én melyiket tanuljam.
De hülye vagy kérdező! Így lejáratni magadat a primitívségeddel!
Szerinted minden suliban felmérik ki milyen vallású és külön hitoktatót alkalmaznak neki.
Vagy mindenki kereszténységet tanuljon csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!