Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondolnak a liberálisok a...

Mit gondolnak a liberálisok a pedofilizmusról?

Figyelt kérdés

Talán a liberálisok azok, akik a legtöbb mindent elfogadják, így pl. a homoszexualitást. A körülmetélést ha jól tudom egyre többen utasítják el közülük arra hivatkozva, hogy nem egyezhetett bele egy csecsemő a koránál fogva. Marihuána legalizálást támogatják, ha jól tudom.

Mi a helyzet a pedofilizmussal? Ott is az számít, hogy beleegyezett-e mindkét fél?

Az abortusz is egy érdekes kérdés, mert ott is az merül fel, hogy a nő egyedül van-e, vagy ami benne van az nem is ami, hanem aki.

2014. nov. 18. 12:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Vannak csecsemők korúak,akik már maszturbálnak,ez nem vicc.

Nekem a húgom a babakocsiban csinálta,olyan 1 éves korban.

A szüleim nem tudták mit csinál,és elvitték a védőnőhöz,aki közölte velük,hogy mégis mit csinál a gyerek.

Ilyen fura mozdulatsorokkal csinálta,és ha lefogta a lábát valaki,hogy hagyja abba,akkor elkezdett sírni.

Szóval ez nem hülyeség.....

Ennek viszont nincs köze a témához,mivel ez maszturbáció,nem szexuális kapcsolat 2 fél között.

2014. dec. 9. 06:38
 22/25 anonim válasza:

" "Alfred Kinsey szerint már a csecsemőknek is joguk van a szexuális boldogsághoz"

Látom sikerült rábukkanni az egyik legbetegebb elmére. De mi köze van ennek ehhez? Vagy szerinted valaki ezzel egyetért itt? :S

Jaj dehogy értek vele egyet! Csak felhívtam a figyelmet a forrásra. Arról van szó, hogy Kinsey a perverzek fő ideológusa, és rá támaszkodnak, ha gyerekek megrontásáról van szó.

2014. dec. 9. 09:04
 23/25 anonim ***** válasza:
liberálisként mondom, hogy a pedofilizmus bűncselekmény. ezzel minden liberális egyet fog érteni. a liberális nem azt jelenti, hogy támogatja a bűnt, éppen ellenkezőleg. támogatja az egyén szabadságát. a pedofil kapcsolat során a gyerek nincs felelős döntésképes korban, ezért nem is tud szabadon dönteni a dologról. ilyen egyszerű.
2014. dec. 9. 09:59
 24/25 anonim ***** válasza:

Én liberális vagyok, támogatom a melegházasságot és a könnyűdrogok legalizálását. Az abortuszt csak bizonyos körülmények között (nemi erőszak által fogant gyerek, vagy ha az anya életét veszélyezteti a terhesség), viszont a fogamzásgátló eszközöket ingyenessé tenném, még így is "olcsóbban" jönne ki az állam, mint ha a szegény körülmények közé születő éhező gyerek később betörni megy, megöl valakit stb.

Egy szexuális kapcsolatba a gyerek nem tud beleegyezni. Nem tudja, hogy mit jelent, ezért döntést sem hozhat róla. Tehát ebben az esetben (ellentétben a melegekkel) nem két ember saját döntéséről van szó. A pedofília egy betegség amit gyógyítani kell, a molesztálás pedig súlyos életellenes bűncselekmény, amit én ugyanúgy büntetnék mint a gyilkosságot.

A liberálisok nem a "legtöbb mindent" fogadják el, hanem mindent amivel nem ártasz másnak. Mivel nem vagyunk óvodások és az állam nem óvonéni. De a szabadság csak addig terjedhet, amíg más szabadságát nem sérti.

2014. dec. 16. 16:57
 25/25 A kérdező kommentje:

"A liberálisok nem a "legtöbb mindent" fogadják el, hanem mindent amivel nem ártasz másnak. Mivel nem vagyunk óvodások és az állam nem óvonéni. De a szabadság csak addig terjedhet, amíg más szabadságát nem sérti."

De ha az állam nem óvónéni, akkor ki dönti el, hogy kinek meddig terjed a szabadsága?

2014. dec. 16. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!