Mit gondoltok erről a videóról baloldaliak, liberálisok, internacionalisták, globalisták?
Abból amiket itt olvasok már félek reagálni kérdésekre, de speciel nem értem mi a gond.
Most ha én Magyarként élnék a videó leírásában szereplő Japánban, attól még ugyan úgy élhetnék a magyar kultúra szerint (és tenném is, mivel a Japán idegen lenne számomra), és a Japán kultúra is ugyan úgy menne a maga útján attól mert én ott lennék.
A gond akkor jön, ha valahol erőltetnek valamit. Ilyenről én eddig még nem hallottam, úgyhogy nem értem ezeknél a kérdéseknél, hogy mitől félünk?
A videó kb. azt próbálja elmondani, hogy a fehérek akik Amerikába mentek nagyon jók voltak és az indiánok azok akik nem akarták, hogy ők ott legyenek és voltak rasszisták, ezért hát megölik őket a fehérek. Akiket amúgy úgy ábrázolnak, hogy ők csak színlelik az anti-rasszista stílust és ők arra mentek, hogy lemészárolják őket a földjükért.
Igazából azon túl, hogy a videó inkább szerintem az amcsikra vonatkozik (ezt speciel nem lehet ráhúzni egy itthoni etnikumok közti problémára se), szerintem elég gáz.
Amúgy fura, hogy a videó leírásában a kitevője közli, hogy a fehérek ellen rasszista mindenki mert a végüket akarják, de a videóban őket mutatja be ilyennek.
A videó lényege, hogy a fehér angolok áthajóznak az észak-amerikai indiánokhoz, akik nem látják őket szívesen, ezért az angolok elkezdik őket rasszistázni és végül lemészárolják őket, mert rasszisták, akik ugye gonoszak. Évekkel később ott van a Pocahontas bige, aki az egyetemen rendesen betanulta, hogy a rasszista indiánok milyen rosszindulatúak voltak, mert nem fogadták szívesen az európai bevándorlókat és ott van a könyvben, hogy a rasszista indiánoknak milyen fajtái vannak. Közben az angol telepes férfi nagyban vigyorog.
Az angolok a bevándorlók, az indiánok a fehérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!