Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisok megakarják...

A liberálisok megakarják szüntetni teljesen a hagyományos házasságokat?

Figyelt kérdés

[link]

Aki tud, angolul betekintést nyerhet egy liberális elméjébe.

"and I, for one, will dance on its grave."

És én táncolni fogok a sírján, mármint a hagyományos házasságén.

A hölgy nagyon liberális, feminista feltehetőleg leszbikus is.A hagyományos házasságot, valami nőket elnyomó démonnak tartja.

2014. márc. 2. 13:13
 1/3 MrPifta ***** válasza:
49%
ez 1 darab nagyon szélsőséges vélemény, de a többség nem ilyen. Én engedném az egyneműeknek is a házasságot, sőt, akár 2-nél több embernek is. De azt a határt nem szabad átlépni, hogy csak felnőtt embereknek. A hagyományos házasságot nem akarjk megszüntetni a liberálisok sem, cska kibővíteni
2014. márc. 2. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Izé, mit értesz pontosan hagyományos házasság alatt? Mert elég sokfélét szoktak általában érteni alatta: [link]

[link]

2014. márc. 2. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

A házasság fogalma elég sokat változott az idők során (volt, amikor kecskékért vették meg az asszonyt, aztán anyuci/apuci döntötte el, kibe szerelmes a lányka)

Szerintem a cikk csak azt akarja mondani, hogy a melegházasság milyen okok miatt nem vezetné komplett káoszba a társadalmat (amit egyesek hisznek) és hogy a házasságban nem kell semmire rágörcsölni a társadalmi elvárások miatt, továbbá legyenek a felek egyenrangúak, ne legyen alá-fölé rendelődés. Nem tudom, talán ez az egyenlőség dolog nem is olyan szörnyű ötlet, és megéri adni neki egy esélyt...

2014. márc. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!