A liberálisok álszentek?
az igazi liberálisok nem
az álliberálisok akár álszentek is lehetnek
de pl. a keresztények is álszentek
Szerintem álszentek azok, akik kereszteket állítanak, mert szerintük a kereszténységet meg kell védeni más vallásoktól, de közben egy kanál vízben meg tudnák fojtani azokat, akik velük nem értenek egyet, illetve ezek iránti gyűlöletből olyanokkal barátkoznak, akik a keresztényeket is üldözik.
Na, kikről van szó? ;)
Tűnhetnek annak, de szerintem inkább csak burokban élnek. Legalábbis az én liberális ismerőseim mind jómódba született emberek, akik még sosem éheztek és a farkastörvények uralta világunkban saját maguk még sosem kerültek a préda szerepébe.
Úgy gondolom, ha a saját bőrükön tapasztalnák meg a kizsákmányolást, nyomort, megalázottságot...mindjárt nem lennének ennyire "szabadpiacbarátok"...
Elozonek
Te mennyi ideig eheztel itt Magyarorszagon?
4-nek
Éppen két hete vettem utoljára zsemlét a boltban. Azóta a megmaradt búzadarából smarnit és vizes "tejbedarát" eszem felváltva.
Munkahelyem 2 éve nincsen. Néha napszámba megyek, meg munkaerőközvetítőkön keresztül egy-két hetes bérmunkába...
El sem tudod képzelni, mi van ebben az országban. Ezért írtam, hogy burokban éltek.
6:
Zsömire nincs pénzed, de netre azért futja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!