Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisok álszentek?

A liberálisok álszentek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 03:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%

az igazi liberálisok nem

az álliberálisok akár álszentek is lehetnek

de pl. a keresztények is álszentek

2011. dec. 10. 03:46
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem álszentek azok, akik kereszteket állítanak, mert szerintük a kereszténységet meg kell védeni más vallásoktól, de közben egy kanál vízben meg tudnák fojtani azokat, akik velük nem értenek egyet, illetve ezek iránti gyűlöletből olyanokkal barátkoznak, akik a keresztényeket is üldözik.

Na, kikről van szó? ;)

2011. dec. 10. 04:43
 3/17 anonim ***** válasza:
85%

Tűnhetnek annak, de szerintem inkább csak burokban élnek. Legalábbis az én liberális ismerőseim mind jómódba született emberek, akik még sosem éheztek és a farkastörvények uralta világunkban saját maguk még sosem kerültek a préda szerepébe.

Úgy gondolom, ha a saját bőrükön tapasztalnák meg a kizsákmányolást, nyomort, megalázottságot...mindjárt nem lennének ennyire "szabadpiacbarátok"...

2011. dec. 10. 05:27
 4/17 anonim ***** válasza:
46%

Elozonek

Te mennyi ideig eheztel itt Magyarorszagon?

2011. dec. 10. 06:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
4/4 Szegénynek születni és élni nem szégyen. becsületesnek lenni erény, gyávának bűn és megalázottnak büntetés. A jelenlegi kormány LÁTSZÓLAG ezt akarja elkerülni, de pont az ellentétét éri el. De egyébként elmondható lenne ez az egész történelmünkre és mindig van olyan "felszentelt" aki ezen felhatalmazást kapva akar is ezen ostoba módon változtatni úgy, hogy nem veszi tudomásul hol a helyünk a világba.
2011. dec. 10. 07:47
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

4-nek

Éppen két hete vettem utoljára zsemlét a boltban. Azóta a megmaradt búzadarából smarnit és vizes "tejbedarát" eszem felváltva.

Munkahelyem 2 éve nincsen. Néha napszámba megyek, meg munkaerőközvetítőkön keresztül egy-két hetes bérmunkába...

El sem tudod képzelni, mi van ebben az országban. Ezért írtam, hogy burokban éltek.

2011. dec. 10. 08:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak köztük álszentek, igen, mint minden egyes csoportban: a szélsőjobbosok között, a keresztények között, a szélső balosok között, de -sőt!- a sima MSZP-s, Fideszes és az LMP-sek között is. Az álszentség nem világnézeti kérdés, hanem emberi tulajdonság.
2011. dec. 10. 08:44
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

6:

Zsömire nincs pénzed, de netre azért futja?

2011. dec. 10. 11:09
 9/17 anonim ***** válasza:
43%
net nélkül nem lehet élni
2011. dec. 10. 12:12
 10/17 anonim ***** válasza:
36%
Ja, zsömle nélkül lehet, net nélkül nem. :DDDDDDDDDD
2011. dec. 10. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!