Magyarországon miért ilyen szar a helyzet?
Figyelt kérdés
Erettsegim + szakmám meg gyakorlat pályakezdö vagyok és sehova nem vesznek fel (debrecen) pedig már vagy 50helyre elküldtem önéletrajzom. És a nettó minimalbér is 66.500ft és itt egy albérlet 50.000ft +rezsi és még enni is kell. Meg azt hallom kormàny még ilyen olyan adót akat bevezetni vilagon egyedüli 27%-os áfánk mellé. Emberek ezt miért türik? Vigan lop orbán szijjártó rogan stb.. Mi meg szenvedünk lassan utcara kerulok. Pedig dolgoznék! Szakmam is van de munkahoz való jogom veszik el kb azzal hogy nem alkalmaznak...2014. nov. 17. 01:23
31/38 A kérdező kommentje:
32es kezdötöke se ártana. Föleg USA-hoz. Jelenleg azert keresek munkat itt hogy legyen kezdötökém.:D
2014. nov. 17. 11:53
32/38 anonim válasza:
Keresd fel a vendéglátó helyeket és tudasd hogy angolul is tudsz. Találni fogsz átmeneti megoldást.
Egyik ismerősöm is így szokott munkát keresni Ausztriában, de neki nem volt ilyen keresett szakmája és németül is maximum csak szépen köszönni tudott. Ezért mindent elvállalt, épületbontástól kezdve a fűnyírásig.
33/38 anonim válasza:
Kérdező a 9-es válaszban már írtam olyan állást ahol szállást is biztosítanak. Válaszra se méltattad. Akkor minek írod újra hogy ilyet ajánlgassunk neked?
34/38 A kérdező kommentje:
Nézegetem, elkudolom önéletrajzom igaz szakmam nem kotodik hozzá. De probacseresznye:) es koszi a linket.
2014. nov. 17. 12:47
35/38 anonim válasza:
Sopronban minden felszolgalonak beszelnie kell nemetul, anelkul nem vesznek fel. Mosogatasbol meg max ehenhalni fogsz, az alberlet arak kb mint pesten.
36/38 A kérdező kommentje:
Okes de a bérek is németek ha már megkövetelik? Vagy mire föl? Amugy mas teren is elhelyezkednék kezdeskent.
2014. nov. 17. 15:23
37/38 anonim válasza:
Hát ott önéletrajzal nem mész semmire. Ha akarsz dolgozni el kell menni jelentkezni a megadott időpontban. A munkáért ki kell mozdulni nem jön házhoz. És a szakmád nem passzol ? Másé se. Van itt könnyűbúvártól a vadászrepülő pilótáig mindenki.
38/38 anonim válasza:
Azért mert ez olyan Debrecen stílus :) aki pályakezdő nem kell itt sehová. Mindenki húzzon külföldre amilyen hamar csak teheti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!