Hol jobb a helyzet? Romániában, vagy Magyarországon?
Úgy értem hogy gazdasági helyzet, oktatás, egészségügy, megélhetés, bérek stb..szempontjából.
Sokan mondják,hogy ott már jobb az élet, mint nálunk, lehet de higiénia szempontjából nem hinném.
Ráadásul még nem találkoztam olyannal aki azt mondta volna, hogy Romániába(Erdélyen túl) megy lakni mert ott jobb az élet, viszont sokan vannak olyanok, akik Romániából eljönnek, a mi országunkba, és ha ott tényleg annyira jó lenne az élet,mint mondják, akkor miért vándorolnak ki onnan,tömegesen az országból?
szerintem a kettö màr-màr vetekedik egymàssal.én nem élek se magyarorszàgon,se romàniàba,de évente egyszer ellàtogattam koràbban,mindkét orszàgba,mostmàr csak tàvolrol követem a dolgokat szemmel:netröl,de hmmmrengeteg làny mindkéthelyröl megtalàlhato ahol élek,mind prostituàlt........mindkét orszàg eu orszàg lett.a fizetések egyik helyen se jobbak(ha kevesebb fizetés,kisebb àr,és forditva...)a higiénia meg szerintem egy teljesen màs kategoria,mindenütt van tiszta meg koszos ember is.ha nem làttàl meg magyaroknàl koszost,akkor még nem nyitottad ki jol a szemed,de a romànoknàl is vennka igénytelenektöl kezdve igényesek is.
én egyformànak làtom,legalàbbis,hogy igy beléptek ök is az eu-ba,nem kell 2-3 év,és tényleg egyforma lesz!
Hat nagyon nehez eldonteni,kelet Magyarorszag kb ott lehet ahol most Erdely, Bp es a nyugati regio valoszinuleg fejletebb.Ha romaniaba laksz magyarkent el kell viselned a roman osi mult dicseretet.Ha Magyarorszagon laksz magyarkent labbal tapos a kisebseg.
En nem tudom eldonteni,erdelyben ertheto vagyis megmagyarazhato ez a helyzet egy elcsatolt teruletrol beszelunk amelyik mas orszaghoz tartozik.(sajnos)
De magyarorszagon miert ez a helyzet azt nem ertem hogy hogy lehetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!