Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Zsidók mikor veszik meg...

A Zsidók mikor veszik meg teljesen az országot?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
ma 20:28 Nem adjuk a kampós orrúaknak!!
2010. jan. 3. 21:14
 52/65 anonim ***** válasza:
Ekkora marhákat, mint ezek a zsidók. Ahelyett, hogy a Bajkál-tavat, Finnországot, A Nagy Tavakat, a Viktória vagy Tanganyika-tavat vásárolnák meg...
2010. jan. 3. 21:19
 53/65 bumbi02 ***** válasza:
57%

Hihetetlen milyen b@alfasz emberek vannak megvan minden bizonyíték arra hogy a zsidók el akarják foglalni a Kárpát medencét.Sajnos vannak buta emberek aki védik a zsidókat, ők közbe dörzsölik a markukat hogy milyen egy hiszékeny befogadó nép a magyar!Több mint 7000 éve itt vagyunk a Kárpát medencébe ez lett egykor dicső népből akitől egykor egész Európa rettegett.Fel kéne ébredni zsidóbérencek!!!!

érdekes hogy a kérdésemre senki se válaszolt hogy mien személyes tapasztalatai, kárai vannak abból hogy elvileg "felvásárolnak" minket.. ugy néz ki csak azt tudjátok hangoztatni amit belétek nevelnek az internetes oldalak...

7000 éve? az én legjobb tudomásom szerint inkább 1000 éve:) ( nézz utána mikor jött be Árpád:) )

és azér lennék zsidóbérenc mert nem zsidózok agybafőbe ahogy azt elvárják mostanság mer divat? meg mer nem hiszek el minden nagy méretü rosszindulatu pletykákat? akkor igen, zsidóbérenc vagyok... de amig ti meg itt bomlasztjátok az országot, romboljátok a közhangulatot a rasszista megnyilvánulásaitokkal, megosztjátok a véleményt a szélsőségetekkel addig ne nevezzétek magatok hazafinak..

2010. jan. 3. 21:20
 54/65 A kérdező kommentje:

Utolsónak !

Drágaságom, Simon Peresz világosan megmondta, hogy mi a szándéka az országgal, meg sztem abszolút nem hülyeségből mondta ! Bevallom a kurucinfón láttam először a videót, amiben kifejti szándékát az országra !

2010. jan. 4. 16:37
 55/65 bumbi02 ***** válasza:
igen ismerem én is a videót, érdekelne a "hivatalos" forditó politikai hovatartozása... könnyü a befektetést, felvásárlásnak forditani... igazából én se tok héberül szal nem mennék bele, de nem hiszem h oan sokan tudnátok itt... csak elhiszitek h azt mondja mert nektek kényelmes ezt elhinni..
2010. jan. 4. 20:34
 56/65 anonim ***** válasza:

"Magyarország zsidó gyarmatosításának állomásai "

[link]

"A zsidó nagykövetség elismerte: valóban hazánk felvásárlásáról beszélt Peresz

Elismerte az izraeli nagykövetség szóvivője, hogy Simon Peresz államfő a múlt héten Magyarország és Lengyelország felvásárlásáról beszélt egy fórumon. – Senkit nem akart megsérteni az izraeli államfő a kijelentésével, inkább szerencsétlen szóhasználatról beszélhetünk ebben az ügyben – reagált a Magyar Nemzet megkeresésére az izraeli nagykövetség.

Büchler András szóvivő szerint Simon Peresz a botrányt kavaró beszédével azt akarta érzékeltetni, hogy a közel-keleti bajok ellenére ilyen nagy mértékben fejlődik az izraeli gazdaság. Közölte: „Bár a szöveg nem tekinthető tükörfordításnak, ám a felvásárlás kifejezés használata korrektnek mondható.” Mint megírtuk, október 10-én Simon Peresz Tel-Avivban, a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén mondott beszédet. Úgy fogalmazott: „Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van. (…) Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot.”

(MNO)"

2010. jan. 4. 21:11
 57/65 anonim ***** válasza:
21:19 alattunk anyi víz van mint az arabok alatt összesen kőolaj.Szóval a Bajkál-tó ehhez képest egy pocsolya.
2010. jan. 4. 21:12
 58/65 anonim ***** válasza:

A világ édesvíz-készletének több mint 80%-a Afrika alatt van. Nem lenne célszerűbb nekik arra terjeszkedni?

Vagy a magyar víz jobb, mint a többi?

2010. jan. 4. 22:00
 59/65 anonim ***** válasza:

Nem, mert a globális felmelegedés miatt rohadt meleg lesz arrafelé. Meg félnek az oroszlánoktól.

Egyébként nagyon kiváncsi lennék valami hiteles adatra a föld édesvíz-eloszlásáról, mert nagyon túlzásnak érzem, hogy nálunk ennyire sok van minden más országhoz képest.

Egyébként ha minket akarnak felvásárolni az édesvíz meg a termőföld miatt, akkor minek említette Perez a videóban Lengyelországot és Romániát.

Figyelemelterelés?:)

2010. jan. 4. 22:08
 60/65 anonim ***** válasza:
Azért nem Afrikát meg Finnországot foglalják el, mert ott nem tudnak elvegyülni.Sőt itt még pár válaszadó szívesen is látná őket.
2010. jan. 5. 12:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!