A Fidesz teljesen tönkreteszi az országot, az az bevégzi amit az MSZP elkezdett? Még jobban kiszolgáltatja az embereket a nagytőkének? Vajon fognak nőni a bérek a következő 10évben, vagy csak kiszolgálják a nagytőke igényeit?
Én, a nagy jós, megmondom néked, hogy igen, így lesz!
Csak meg ne kérdezd már többször, mert rohára elegünk van belőle.
A reálérték a lényeges és nem a nettó!
Az meg katasztrófa, mert az 1984 es szinten tartunk.
Nem találtam frissebbet, de 2007től csak csökkent, és nem is keveset!
Nektek nagyon a bögyötökben van a nagytőke. :D
Mert semmi hasznunk belőle!
Csak nézd meg ezt a táblázatot! 1990óta hány nagytőkés cég jött ide? Sok sok ugye?
És mi hasznunk lett belőle? Hogy megvették a nemzeti vagyont kg ra? Vagy hogy létre hoztak 1000 munkahelyet és megöltek ugyanakkor 2000? Vagy mi?
Válaszolsz? Mi a hasznunk a nagytőkéből? A 73400 bruttó minimálbér?
Lépjünk túl a fidesz mszp-n.
Itt az fog történni,amit az IMF akar.
Jövőre el kellene kezdeni fizetni annak a törlesztőrészletét,amit felvet a Bajnai-kormány.
Már pedig ez nem fog menni.
Az átütemezést fogják kérni,ez meg enyenlő annak beismerésével,hogy csődbe mentünk(csak nem értem miért nincs egy tökös politikus,aki ezt végre kimondja)
Szóval megszorítások kellenek,csak az a gáz,hogy a görökkel ellentétben itt már nincs mit szorongatni....
De igenis lenne mit, csak nem azokon szorítanak, akiken még lehetne.
Persze hogy nem!
Hiszen ha azokkal próbálkoznának, akkor Orbán úgy lenne pitsánrúgva hogy szállna mint a szputnyik!
Orbán most csökkenti felére, harmadára a bürökráciát. De gondolom erre is van valami okos magyarázat. :)
Kevesebb de vastagabb csatornákon lopnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!