A sok magyarnak mikor jön már meg végre az esze és kezdeményez mondjuk egy népszavazást, hogy MAGYARORSZÁGOT SZÁMOLJÁK FEL! és csináljanak egy olyan országot, ami teljesen beolvad az EU-ba?
Az ország az Európai Unió magyar tartománya lenne.
Mondjuk mindenkit meg lehetne tanítani angolul és a magyar nyelvet el kellene felejteni, mert gyenge és különben sem állja meg a helyét a világban, mivel csak mi beszéljük és mi lényegében senkik vagyunk az emberiségben.
Ha belegondoltok a gazdaságunknak és a kultúránknak is nagyon jót tenne, ha felszámolnánk az elavult magyar intézményeket és hagyományokat. Nem igazán hiányoznának, mivel csak gátat szabnak a fejlődésnek és a nyugati kultúra különben is összefoglalóbb erejű lesz egész Európában.
Egy nagyon szép országot lehetne teremteni, példát mutatva a többieknek is egy idő után, hogy sokkal jobb nekünk egységes Európában élni, mindenféle idióta hagyományok és múlt nélkül, csakis a jövőre koncentrálva és arra, hogy mi mindent tudnánk elérni, ha feladunk ilyen apróságokat.
Ezt a kérdést?
Mondjuk lesz egy népszavazás, mondjuk igennel szavazunk.
És akkor az unió azt mondja, nem köllesz, mert kettőn áll a vásár.
És akkor itt állunk ország nélkül.. Akkor mit csinálsz éleseszű barátom?
Még hogy feladjuk a magyarságunkat. - soha! -
Én speciel nem akarok sehova beolvadni, örülök annak hogy magyar vagyok, és büszke vagyok erre.
Ez az egyik, a másik meg hogy miből gondolod hogy kellenénk az EU-nak, az EU-nak csak felvevő piacnak kellünk, szépen lassan tönkreteszik a magyar ipart és mezőgazdaságot.
Nem vagyok jobbikos idióták, utálom a jobbikot.
Nem akarom, amit a jobbik akar, én egy Uniót akarok, ami erős európát teremt. Idióta majmok.
Én most csak elemzek: a válaszolók többsége nem tartotta jó ötletnek, úgyhogy nagyjából kisebbségben (töredékszinten) maradtál. Erre Te mondod, hogy majmok..
Érdekes a következtetésed. Az állatkertben a majom rács mögött lát minket.... igaz, nekünk nagyobb a mozgásterünk, uniós tag lévén ma már nem csak országhatárig.
Ennyi ésszel tényleg nem lehetsz Jobbikos :D
Az Európai Unió nem egy ország, aminek tartományai vannak, hanem egy gazdasági közösség, aminek tagÁLLAMAI vannak. Ezek a tagállamok országok, nem területek. Szerencsénkre egyedül, vagy nagyon kevesekkel vagy ilyen eszement véleményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!