Összefognál egy másik magyarral azért, hogy egyesítsük Magyarországot?
Ne legyen ekkora széthúzás nemcsak párton kívül, hanem belül is, vallásokon belül, bőrszínen belül...
Ha te is magyar vagy, és magyarnak érzed megad, akkor miért bántod a saját honfitársad csak azért, mert más politikai párttal szimpatizál, vagy vallásos?
Nekem aztan full mindegy milyen a szine, szarmazasa, ha jokat beszel akkor kiallok mellette...
Nem ertem miert kell ide venni a magyarsagot...
Én kompromisszumképes vagyok. Ezért aztán itt sokaktól megkapom, hogy "behódolok", meg "nem vagyok igazi magyar". Ami egy vicc, hiszen hogy jön bárki ahhoz, hogy egy hozzászólás alapján megállapítsa, hogy magyar-e a másik.
Sajnos itt valóban a jobbikkal van a fő gond. Ők ugyanis egyetlen megoldást tudnak elképzelni, mégpedig ha mindenki azt csinálja, amit ők akarnak. A többiek meg húzzanak külföldre (ezt is többször megkaptam. Szerintük jobb lenne az országnak nélkülem. Megint nem értem, honnan vették ezt).
Jó lenne, ha intelligens, együttműködő politikusaink lennének, akik nem széthúzást gerjesztenek. De ma sajnos nem ez a helyzet.
"Összefognál egy másik magyarral azért, hogy egyesítsük Magyarországot?"
Nem, nincs a céljaim között Magyarország "egyesítése".
Így is sok a baj a kisebbségekkel, nem hiszem hogy még több jót tenne a közmorálnak.
"...hogy jön bárki ahhoz, hogy egy hozzászólás alapján megállapítsa, hogy magyar-e a másik."
Én pedig pont azt nem értem, hogy jön valaki ahhoz, hogy magyarnak nevezze magát, miközben a magyarságon élősködő és a magyarságot tönkretevő elemeket védi és harcol azok ellen, akik Magyarországot erősebbnek, gazdagabbnak, szebbnek, a magyar nemzetet pedig nemesebbnek és gyarapodóbbnak szeretnék látni.
"Petőfi sem volt származásilag magyar, mégis magyar költőnek tartjuk..."
Petőfi magyar volt. Olvass:
"Ha nem születtem volna is magyarnak,
E néphez állanék ezennel én,
Mert elhagyott, mert a legelhagyottabb
Minden népek közt a föld kerekén."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!