Összefognál egy másik magyarral azért, hogy egyesítsük Magyarországot?
Ne legyen ekkora széthúzás nemcsak párton kívül, hanem belül is, vallásokon belül, bőrszínen belül...
Ha te is magyar vagy, és magyarnak érzed megad, akkor miért bántod a saját honfitársad csak azért, mert más politikai párttal szimpatizál, vagy vallásos?
Petőfi szlovák származású volt.
"akinek nem célja Magyarország egyesítése na annak mondom hogy el lehet felejteni, hogy magyar vagy szevasz"
Lehet nem is akarok ilyen "magyar" lenni.
A nacionalisták meg örülhetnének inkább, hogy többé-kevésbé nemzetállamunk van, ugyanis ha visszakapnánk a Trianon előtti területeket, kisebbségben lennénk a saját országunkban.
"A nacionalisták meg örülhetnének inkább, hogy többé-kevésbé nemzetállamunk van, ugyanis ha visszakapnánk a Trianon előtti területeket, kisebbségben lennénk a saját országunkban."
A kérdésben volt szó a nacionalistákról, meg trianonról?
Nem attól lesz valaki jó ember, mert az x pártra szavaz..
Minden pártnak van olyan programja, amivel egyetértek és van amivel nem.. Csak más-más arányban. Épp ezért nem bántok senkit, aki máshogy gondolkozik mint én. A vallással ugyanígy vagyok. (Én buddhistának túl keresztény, kereszténynek túl buddhista ember vagyok, de ha valaki másban hisz, az nem zavar.) Vitatkozni kultúráltan is lehet, érvekkel. Legalább mindketten tanulunk belőle.
Én szlovák származású vagyok, de Magyarnak vallom és érzem magam. Ide születtem, a szüleim és a nagyszüleim is. Büszke vagyok a magyar népi hagyományokra, a tájainkra, a régi magyar zenékre, a nyelvre és a történelmünkre.
'Magyarnak lenni nem állapot, magyarnak lenni magatartás'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!