A Zsidók mikor veszik meg teljesen az országot?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:01
Nagymagyar a tudod ki hontalankám.
Gúnyolódni mindenki tud. ;)
Hogy mentek el a labancok már nem azért? :)
Utolsónak, ne okoskodj már, azt sem tudod miről beszélsz, tudod én szoktam olvasni is ! Nem csak egy tavat vettek meg de ne zavarjon, azon kívül még mást is birtokolnak !
Örömmel olvasom hogy szoktál olvasni... csak légyszi ne vicc könyveket, illetve kurucinfot...a kuruc már évek óta ezzel riogat titeket h jönnek a zsidók felvásárolnak minket...
mondd el nekem hogy miben érzed hogy felvásárolnának minket.. saját tapasztalatok érdekelnek, nem pedig kurucos mesék...
Amúgy a "nagymagyarkodásról" meg még annyit, hogy akik ezt állítsák, hogy a másik "nagymagyar", akkor vajon ők mik?
Netán "kismagyarok"? Miből fakad ez a különbség?
Vajon más nemzeteknél legyen Lengyel, miért nincsenek "nagylengyelek"?
Ideje elgondolkozni ezen a "nagymagyar" jelenségen...
Haha. Pont a Fidesz akadályozza majd a földeladást...
2001-ben a Fidesz külügyminisztere (Martonyi János) kötött megállapodást az unióval a 2011-es piacnyitásról.
Jó láttam, hogy senki sem említette a lényeget ?: nekünk magyaroknak van vízünk a Kárpát-medencében, az izraelieknek pedig már nem sokáig lesz. Ezért vetettek szemet az országunkra. Zsidók helyett célszerűbb és pontosabb lenne magyarul ( és egyéb nyelveken beszélő )beszélő izraeliekről illetve izraeli vallásnemzetről beszélni.
Így sokkal udvariasabban hangzik.
A zsidók meg is veszik, mert zsidó agyuk van és tudják hogy ez a medence egy aranybánya sok-sok felszín alatti vízzel...Izraelben nincs víz csak kietlen síkság!
Ja és ők lesznek itt az urak, a csicskák a cigányok a magyarok meg kihalnak, vagy elköltöznek!
De remélem nem ez lesz!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!