Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Zsidók mikor veszik meg...

A Zsidók mikor veszik meg teljesen az országot?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

Nem azért, de én úgy ismerem a videót, hogy majd felvásároljuk, és nem már felvásároltuk !

Am. nem kamu, de biztos vagyok benne, hogy Simon nem a semmiért mondta ezeket, valami okának lennie kell !

Vagy pedig azért nem tudod, hogy mit higgy, mert Csintalan befolyásol téged ? Csintalan is egy Zsidó, hiszen mondta hogy ismeri, meg barátja Simonnak !

2010. jan. 2. 18:01
 22/65 anonim ***** válasza:
58%
a 17:45-ös én vagyok ,de nem vagyok zsidó és csak a kommunistákat gyűlölöm.......
2010. jan. 2. 18:16
 23/65 anonim ***** válasza:
58%

Durva, hogy vannak még ennyire gyépés emberek mint néhány ideirkáló válaszoló (náluk még néhány cigány, pl. Győzike is értelmesebb).

Nekik üzenem (és a Jobbiknak), hogy örüljenek, hogy nincs a szavazási jog IQ szinthez kötve, mint ahogy az egyik nemrég kiírt kérdésben szó volt róla.

Nálatok a zsidók, négerek és kínaiak az általános érv mindenre?

- Miért nincs munkám?

- Mert a zsidók felvárásolják Magyarországot, a kínaiak meg olcsó exportot hoznak be

- Miért nincs csajom?

- Mert minden magyar csaj a négerekkel és a cigányokkal lóg.

- Miért szar az életem?

- Mert a zsidó liberális világrend tönkre tesz mindent.

Stb, stb. Ez tényleg jó, ez a végső oka mindennek.

Amúgy abban a videóban fel akarják vásárolni Lengyelországot és Romániát is. Csak ott nem ezzel példálóznak már évek óta, hanem megpróbálnak egy normális országot létrehozni. Lassan már Románia is leelőz minket minden téren, de nyugi, gondolom egyesek még akkor is Simon Perez kijelentésén fognak vitatkozni.

Én ha zsidó lennék (nem vagyok az, se komcsi, se libsi, se agymosott, se birka, se antimagyar stb.) nem aggódnék azon, hogy hogyan vásároljam fel Magyarországot. A magyarok úgyis elintézik saját magukat helyettünk.

2010. jan. 2. 18:46
 24/65 anonim ***** válasza:

akik azzal érvelnek, hogy " kinek kellene ez a sz*r ország" azoknak egy kis felvilágosításként nekünk van a legtöbb vizünk (21. században többet fog érni a víz mint az olaj) és emelet kitűnő termőföldünk van. a kérdésre meg a válasz:

Magyarországot már felvásároltak gazdaságilag most jön a termőföld pl.:Sukoró és ezért is verik szét a mezőgazdaságot, hogy még olcsóbban jussanak a termőföldhöz.

2010. jan. 2. 19:34
 25/65 anonim ***** válasza:
19:34 vagyok mielőtt leoltanátok tudom hogy Sukoró nem éppen termőföldnek való viszont sokat ér
2010. jan. 2. 19:41
 26/65 anonim ***** válasza:
26%

Éljenek a zsidók! Ők legalább értelmes befektetéseket képesek működtetni, értenek a gazdasághoz, és erős barátaik vannak, képesek összefogni.

Mert, "...eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól, vízvezeték-hálózattól, mit tettek a rómaiak értünk?" :D

2010. jan. 2. 19:56
 27/65 anonim ***** válasza:
90%

"Mi a fenének vennék meg?"

Mert kell a hely nekik itt.Izrael évei a Közel-Kelten meg vannak számlálva.Az arab szaporulat gyorsabb.

Tudod hogy keletkezett Izrael? Nézz utána.

"Remélem minél hamarabb, mert akkor van esélyünk normális országban élni."Feltéve ha zsidó vagy.Ha nem akkor te is rabszolga leszel.Vagy a kiszolgálójuk.

"Egy felvásárlás nem csak ellenséges lehet, ahogy sokan gondolják, hanem jól is kijöhetünk belőle."Feltéve ha zsidó vagy.Ugyanmár 21.sz van, tankok helyett bankokkal foglalnak országot.Argentínát is tönkrevágták.

"Ha ránézünk Magyarországra, ezt a romhalmazt mi, magyarok hoztuk össze, azt mondom jöjjenek a zsidók, ennél csak jobban tudják csinálni."

Nem,ezt a romhalmazt pont a zsidók, és a többi élősködő hozta össze tudatosan előre kitervelve.

"Csak nem értem ezt a videót. Teljesen kamu"

Nem kamu.Ez egy hivatalos felvétel, az izraeli nagykövetség is elismerte a magyar fordítását.

És most a kérdésre is válaszolok:

Akkor veszik meg teljesen,amikor eljön az ideje.Mondjuk egy népirtás vagy polgárháború ürügyén megszállni az országot a koalíciós erőkkel.Aztán "véletlenül" itt maradnak,mint már annyiszor a történelem során.Vagy csak kérik szépen vissza a pénzüket.De mi nem tudunk fizetni.Nembaj, jó lesz pénz helyett az országotok is - mondják majd.

Balaton,Velencei-tó, Budapest, vidéki települések.Jó minőségű lakóparkok,sorompóval,biztonsági céggel, stb mindennel ami kell.Aztán hogy ne tűnjön fel a bevándorolt és letelepedett több százezer héber, szépen módosítják a statisztikákat hogy ne látszódjon a bevándorlás.

Akik ezt nem látják már most, azoknak fájdalmas lesz majd az ébredés-persze mikorra már kitúrták a saját országából.

2010. jan. 2. 20:22
 28/65 bumbi02 ***** válasza:
0%

Tulajdonképpen meg úgy tudom, hogy Budapest már teljesen az övéké, meg a velencei-tó környéke, ja és még azt is, hogy Magyarországon van olyan terület, ahol csak a zsidók élhetnek

ááá lol... xd én meg ugy látom a a kurucz egy név, a kuruc egy hirportál a gyakorikérdések meg egy viccportál? xd

persze ide jöttek emgvenni egy tavat...xd hát öcsém te is a kurucot olvasod egésznap...szted hogyha megtették volna tudnál róla? nem igazán... h ha már ilyen nagy szabásu terveik lennének akkor nem tudnál róluk az fix... és lassna már szokj le erről a divatzsidózásról meg minden hülyeség leirásáról amit eccer olvasol egy nevesincs oldalon...

2010. jan. 2. 20:39
 29/65 A kérdező kommentje:
Utolsónak, ne okoskodj már, azt sem tudod miről beszélsz, tudod én szoktam olvasni is ! Nem csak egy tavat vettek meg de ne zavarjon, azon kívül még mást is birtokolnak !
2010. jan. 2. 20:49
 30/65 anonim ***** válasza:

"Ha ránézünk Magyarországra, ezt a romhalmazt mi, magyarok hoztuk össze, azt mondom jöjjenek a zsidók, ennél csak jobban tudják csinálni."

Nem,ezt a romhalmazt pont a zsidók, és a többi élősködő hozta össze tudatosan előre kitervelve.

Én mondtam, hogy egyes emberek szerint végső soron mindenért a zsidók hibásak. Sőt valószínűleg az első pár cigányt is ők csempésztek be hozzánk suttyomban.

El tudom képzelni, hogy pl. a tatárjárás idején is már itt sunnyogtak, és tervezgették, hogy 800 év múlva minden az övék lesz.

Aztán Dózsa parasztjait is ők bújtották fel, majd Mohácsnál is ott sunyorogtak a török táborban. Ravasz egy nép a zsidó!

A Szent Liga a zsidó szabadkőművesek kreálmánya volt, és mikor visszafoglalták Budát, akkor is ott sunnyogott pár zsidó a szövetségesek oldalán. Akkor már tudták, hogy 400 év és az övék lesz itt minden.

Később Rákóczi kurucai között is volt pár beépített zsidó, mindent előre kiterveltek, az egész történelmünket ők alakították.

Sőt jelenvoltak '48-nál, '56-nál, sőt aki nem egy agymosott birka az arra is rájött, hogy az öszödi beszédet is ők vették fel.

Sőt arról se feledkezzünk meg, hogy kik írták az Ószövetséget, aki tud olvasni a sorok között az látja, hogy már ott is vannak utalások Magyarország elfoglalására.

1000 év sunyi manipulálása most éri el a célját, egész Magyarország az övék lesz.

2010. jan. 2. 21:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!