Orbán jól alszik éjszaka a tudattal hogy teljesen tönkreteszi az országot?
Azzal a tudattal alszik jól, hogy itt minden az övé, élő és élettelen egyaránt, és hogy örök élet meg egy nap ő fog kormányozni.
Mindenki neki adózik, neki jattol, és mivel a kis fosch fizetésből nem lehet félretenni, tiltakozni meg lázongani se fognak, mert hétfőn munka van. Jobban féltik az emberek a kis xaros állásaikat, mint az életüket, ott is fognak megdöghleni.
Megszámolja a kis vagyonkáját, és elégedetten megy feküdni.
Nem teszi tönkre az országot.
Amit az MSZP csinált az volt egy ámokfutás.
"Nem teszi tönkre az országot.
Amit az MSZP csinált az volt egy ámokfutás."
Kedves honfitársam!
Egyik kutya, másik eb...
Ezen már én is gondolkoztam. Attól még nyugodtan aludna, hogy tönkreteszi az országot, és különösen a szegény, elesett embereket. Ugyanakkor én még a személyiségzavarai ellenére mindig elég értelmesnek tartom ahhoz, hogy megsuhintsa a bukás szele. Nem minket félt, legfeljebb magát féltheti. És hát Napnál világosabb, hogy szorul a nyaka körül a hurok. Miután nagy büszkén elűzte az IMF-et, és közölte, hogy nem enged Brüsszel diktátumának, majd még pár hete is azt mondta, hogy nem nyugszik, amíg le nem győzi a bankokat, hamarosan rá kell ébrednie, hogy pillanatokon belül nem lesz, aki finanszírozza a nagyratörő álmait. A kanai miniszterelnököt messiásként fogadta és ugrálta körül, de mára teljesen világos, hogy Orbán Kínát se érdekli, és eszük ágában sincs megmenteni. És nyilván Szaud-Arábiába vagy az Tanganyikába is hiába rohangál. Marad az ország kivéreztetése, Európa legmagasabb áfája, a különadó most már lassan mindenre és mindenkire, de világos, hogy ez még rövid távon sem fenntartható.
Én látom Orbánon a kiborulás első jeleit, azt, hogy talán valamit felfogott abból a csődtömegből, amit előidézett. Nyugaton mindenki utálja, rühelli, és alig várják, hogy megszabaduljanak tőle. Megtalálják a módját, hogy ellehetetlenítsék. Csak előtte minket lehetetlenítenek el, mert ez másképp nem megy.
Szerintem nem teszi tönkre, szerintetek meg igen.
Ennyi!
Ezerszer jobb, mint az MSZP.
Azt, hogy hogy alszik éjjel, meg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!