Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alfaparffal való szőkére...

Alfaparffal való szőkére festés és professzionális (Loreal? ) termékekkel való szőkítés teljesen tönkreteszi a hajat? Azt olvastam az Alfaparf nagyon jó.

Figyelt kérdés

Ritkán vasalom, heti egy- kétszer mosom és mikor már majdnem teljesen száraz, átmegyek rajta hajszárítóval. Használok házi pakolásokat, placentás, Loreal, Elséve pakolásokat, ilyenek. :D

Amúgy a hajam derékig ér, szőkére festem bolti festékekkel de soha nem jó színű. Ezért gondoltam arra, hogy fodrászatban festetem be, ott ezeket a termékeket használják.

19L

2010. máj. 21. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én évek óta alfaparfot használok, otthon. Bár kozmetikus vagyok, barátném fodrász, így azééért képbe vagyok... nagyon jó az alfaparf, és az van a legjobb árban!! Én a 11.20at használom, az a legvilágosabb szőkéje, kicsit hamvas. Régen az alja fekete volt, akkor jobban hamvas volt, így annyira nem szép mint régen, de jó a festék, az biztos. Árban 1300+oxi, szóval 1500körül megúszod mképp.

Nekem mondjuk azért szép, mert előtte mindig leblansoljuk a tövét, leszivatjuk, csak jó lenne nekem is ezt elhagyni, mert nekem emg attól megy tönkre a hajam!Sok siert.

JA!még ami fontos! Ha hosszú a hajad, akkor célszerű lenne a Yellow festéket venned!!(ez ugyanaz, csak 60ml helyett 100ml, csak más a keverési aránya, ezt elmondják a fodrászcikkesnélés olcsóbb ez max 1500 körülvan!

2010. máj. 21. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!! :)

És nem teszi túlságosan tönkre?

2010. máj. 21. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy én csinálom az hosszú távon tényleg nem szerencsés, de csak így lesz széép a hajszínem. a másik, meghogy nagyon nehéz lenöveszteni, épp mint a fekete hajszínt egy világos hajúnak...nem egyszerű! Azt tervezem alfaparf4.10el befestem ez grafit, nem is festék csak ilyen keverőszín, illetve csak melírokat rakatok, aztán valahogy elhagyon az állandó tőszőkítést! A yellow jó, sztem ha nem szivatod le akkor is! Ha nem nagyon sötét az alapszíned, akkor ne 12es oxit, hanem 9es oxit vegyél hozzá és akkor hamvasabb szőkét kapsz.remélem segítettem vmit. :)
2010. máj. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!