Alfaparffal való szőkére festés és professzionális (Loreal? ) termékekkel való szőkítés teljesen tönkreteszi a hajat? Azt olvastam az Alfaparf nagyon jó.
Ritkán vasalom, heti egy- kétszer mosom és mikor már majdnem teljesen száraz, átmegyek rajta hajszárítóval. Használok házi pakolásokat, placentás, Loreal, Elséve pakolásokat, ilyenek. :D
Amúgy a hajam derékig ér, szőkére festem bolti festékekkel de soha nem jó színű. Ezért gondoltam arra, hogy fodrászatban festetem be, ott ezeket a termékeket használják.
19L
Én évek óta alfaparfot használok, otthon. Bár kozmetikus vagyok, barátném fodrász, így azééért képbe vagyok... nagyon jó az alfaparf, és az van a legjobb árban!! Én a 11.20at használom, az a legvilágosabb szőkéje, kicsit hamvas. Régen az alja fekete volt, akkor jobban hamvas volt, így annyira nem szép mint régen, de jó a festék, az biztos. Árban 1300+oxi, szóval 1500körül megúszod mképp.
Nekem mondjuk azért szép, mert előtte mindig leblansoljuk a tövét, leszivatjuk, csak jó lenne nekem is ezt elhagyni, mert nekem emg attól megy tönkre a hajam!Sok siert.
JA!még ami fontos! Ha hosszú a hajad, akkor célszerű lenne a Yellow festéket venned!!(ez ugyanaz, csak 60ml helyett 100ml, csak más a keverési aránya, ezt elmondják a fodrászcikkesnélés olcsóbb ez max 1500 körülvan!
Köszi szépen!! :)
És nem teszi túlságosan tönkre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!