Hány festés illetve szőkités kell egy sötét barna hajnak? SOS
Az előző vagyok :P
Én nekem nagyon ronda virító vörös lett, imitt-amott szőke beütéssel és az alja olyan ronda.../már bocsika/ fos szinű barna :S én utánna olyan szatén szőkével mentem rá...de jó a középszőke is. Attól függ, h mien szőkét szeretnél.
Hajtöredezés ellen:
Hozzávalók :
1 egész avokádo, tojás sárgája, méz
Az avokádót meghámozod és pépessé kevered majd 1 v 2 tojás sárgája, attól függ, h mekkora a hajad, és 1 evőkanál méz.
a hűtőben kb fél v 1 órát állni hagyod. Hajmosás után v elött, ahogy neked jobb bekened vele. 1 teles órát rajthagyod. Vigyázz mert fojni fog így ajánlatos vmi satyekot rátenni. lemosod :)
ne ilyedj meg, ha a máz nem akarna olyan könnyen kijönni. Jól meg kell dörgölni, hidd el megéri :)
Utánna pedig én levendula virággal szoktam bemasszírozni a hajam.
/Pakolás után / :P:P
3-4 teáskanál levedula virágot 1 l forró vízbe ásztatsz, 1 órát állni hagyod, leszűröd és jól belemaszírzod a hajadba.....
Én ezt használom egy idee és nagyon jó.
Rem tudsz kezdeni ezekkel vmit :)
Hát én 1 hónapban olyan 4-szer 5-ször, ha nem többször :S sajnos én hülye voltam és nem vártam meg a 2-3 hetet :S nagyon tökretette a hajamat :S De azok a pakolások segítetttek...ez a levendula meg mondom... nagyon jó. És még segít is a haj növekedésében. De ne teát vegyél, hnem rendes virágot :P
rem hamar segít...puszika
Ezek a fodrászok!!! A legtöbbje csak a szívatást ismeri.
Figyelj! Menj fel a store24.hu/maxima oldalra.
Keresd meg a vital remover-t. Ez egy olyan termék, ami nem leszívja, hanem kioldja a felesleges festéket a hajból. Utána két napig el kell viselned a hajadat,és aztán bármilyenre befesthető. Ez tuti, nekem is volt a hajamon, semmi gondot nem okozott, és nem ment tönkre a hajam sem. Ráadásul olyan színe lett, amilyet akartam.
Szia!!
Ja! Azért bízd fodrászra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!