Akik most facebookon fel vannak háborodva és a jobbikos fényképeket osztogatják, amin ez a szakállas lény van?
"Szerintem meg '98-hoz képest igenis férfiasabbak a nők és nőiesebbek a férfiak, szóval nekem ne mondja senki, hogy semmi nem lett a transzvesztita jelenség reklámozásából."
Mihez képest? Egyáltalán mit értesz nőiesség és férfiasság alatt? Gondolom ezt igazolhatnád azzal, hogy reprezentatív mintavétel alapján kijelölöd, hogy az ezredfordulón hogyan is nézett ki az átlagember a két nemnél és hasonlítsd össze a mostanival.
Utána, ha van érdemi különbség (én nemigazán vettem észre) akkor már nekiállhatsz egy tanulmányt írni hogy az extrém szexuális szokásokkal bíró celebek, hogyan is befolyásolták a következő generációt. Mennyiben szűrhető ki a változásból a folytonosság, maga szimplán a tizenhat év mint időtényező, meg persze a nyugati társadalom korfájából fakadó eltolódásokat az értékpreferenciákban.
Mert ezek nélkül az Androméda-köd látszólagos fényességének növekedésének is betudhatjuk a dolgot, pont annyira releváns és valószínű mindkettő.
"Szerintem meg '98-hoz képest igenis férfiasabbak a nők és nőiesebbek a férfiak"
Szerintem meg NEM. És itt le is kell zárnunk, mert nemcsak hogy hiába magyaráznám neked, hogy semmi káros hatás sem lett a "transzvesztita jelenség reklámozásából"; nem is akarom, mert bár a tudomány nem demokratikus, felőlem mégis azt hiszel, amit csak akarsz.
Az nem nő, hanem egy pasi, mégpedig Thomas Neuwirth, és maga a dal sem volt egy nagy durranás, a böszme hangja pedig erotikus volt (b*szta a fülemet).
Ellenben a Tolmacsvij ikrek mind látványban, mind énekben lenyűgözőek voltak. Itt valaki megkente a zsűrit, vagy simán csak botfülűek voltak. Esetleg homárok.
Vicces ahogy a jobbikosokkal kötitek a párhuzamot, hogy mer' csak is azoknak nem jöhet be a virliskolbászos koncsi.
Ez már nem jobbos oldal, aztán itt sem dicsérik agyon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!