Akik most facebookon fel vannak háborodva és a jobbikos fényképeket osztogatják, amin ez a szakállas lény van?
Miből gondolod, hogy a jobbikosoknak nem tetszik csak ez a kreálmány? Én láttam több olyan vérbalost fb-on, akik szintén undorítónak tartják. Kicsit korlátolt vagy, ha szerinted csak a jobbikosoknak nem tetszik ez.
Azért meg még inkább korlátolt vagy, ha azt hiszed, hogy ez a 2 fajta liberalizmus ugyanaz.
Engem nem zavar, ha valaki ilyen fura képződmény, de ne hirdessék és ne reklámozzák, ne tolják az arcomba. Nem közszolgálati csatornára, főműsoridőbe való, hanem egy olyan szórakozóhelyre, ahova az megy el, akit ez érdekel.
Én sem reklámozom senkinek sem, hogy hogyan és kivel szeretek szexelni.
Egyébként meg egyértelműen a botránykeltés volt a cél, úgyhogy neki vagy a menedzsmentjének csak jó, akár utálkoznak rajta, akár elismerik.
Én sem vagyok jobbikos, de engem is taszít, hogy ma ezt a trendit akarják a fiatalokra kényszeríteni. Undorító úgy ahogy van.
Nem vagyok orosz imádó sem, de tökéletesen igazat adok most Putyin elnöknek aki szerint nem normális dolog az, hogy a társadalom ezt a viselkedést támogatja amit ez a szakállas képvisel. Ő inkább nem kér belőle. Igaza van.
Ha lenne hatalmam én a jövő évi ausztriai dalfesztiválra ki se küldenék magyar versenyzőt, sőt rávenném a többi országot, hogy ők se menjenek, ezzel is jelezve, hogy nem fogadható el ami történt. Mondom nem vagyok jobbikos.
Egy ilyen versenyt csak valami különlegessel lehet megnyerni, hát a szakállas nő az volt. Amúgy Lady Gaga se néz ki sokkal jobban az idióta ruháiban, és érte mégis milliók rajonganak.
Azzal, hogy ennyien beszélnek róla, csak jól jár, hiszen egyre ismertebb lesz. Most már az is tud róla, aki nem látta a műsort.
"de engem is taszít, hogy ma ezt a trendit akarják a fiatalokra kényszeríteni."
Mit? Minden csajszi viseljen szakállt? Hol akarnák már ezt trendivé tenni?
Képzeld el Angela Merkel-t oldalszakállal XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!