Akik most facebookon fel vannak háborodva és a jobbikos fényképeket osztogatják, amin ez a szakállas lény van?
"Azért az érdekes, hogy itt mindenki hőbörög miatta, közben a Magyarországról érkezett szavazatok is őt hozták ki elsőnek. Lehet, hogy titokban liberálisabbak az emberek, mint nyíltan?"
És arra nem gondoltál, te nagyon értelmes, hogy valószínűleg nem azok szavaztak rá, akik hőbörögnek miatta?
1998-ban annó Dana International névvel nyert egy izraeli transznemű zsidó, aki később is látványosan küzdött a melegek jogaiért, röviden kifejezve a kvintesszenciája volt annak amit a mostani európai radikális tömb utálni vél, ehhez képest a nőnek öltözött szakállas ürge egészen visszafogott volt. Le is futott az ami lényegében most megindult, hogy liberalizmus csődje ez, az európai polgárok értékrendje visszafordulhatatlanul elkorcsosult, exponenciálisan fog növekedni a transzneműek száma, a másik oldal attól rettegett hogy a radikálisok száma is hasonló tendenciát fog mutatni, bojkottál fogják a normális érzületű nemzetek meg a szokásos szöveg, mindkét oldalról. Amiből semmi nem lett, mivel ma is ugyanúgy meg lehet villogtatni a kártyát és senki nem emlékszik az izraeli énekesre sem, minden ment tovább ahogy a 98-as eurovízió előtt is.
Ennek köszönhetően viszont kapott egy jókora médiafigyelmet, aminek köszönhetően úgy befutott mint annak a rendje. Több tízmillió lemezt adott el és milliók rajongtak és rajonganak ma is érte. Hála a médiafigyelemnek, amit az generált, hogy mégis hogy képzelt ezen a versenyen transzneműként indulni.
Akit érdekel az élete részletesebben:
Hiába, vannak akik nem tanulnak és újra és újra elkövetik ugyanazokat a baklövéseket és röhejessé teszik magukat unos untalan.
Nem attól lesznek bzik az emberek, mert szakállas nőket látnak a tévében. Hanem mert genetikai összetételük határozza meg a kialakuló szexualitás, mint valószínűségi változó sűrűségfüggvényét. Én például nem néztem ezt a dalfesztivált a sok botránkozásból értesültem arról, hogy egy "szakállas nő" nyerte a dolgot. De még mindig nem értem, hogy nekem ettől miért lesz szarabb.
Mi a francért sírtok-rítok, hogy "jaaaaaj hova süllyed az eeerkölcs". Ti éljetek az általatok erkölcsösnek vélt módon, de ne pofázzatok bele mások életébe, mert ők sem pofáznak bele a tiétekbe. Irigykedtek, mert olyanok is érhetnek el sikert, akiknek az életvitele nektek fáj. Inkább legyetek ti is sikeresek olyan életvitellel, amit ti preferáltok - bizonyítsátok be, hogy nem lustaságból vagytok ennyire konzervatívok, hanem mert meggyőződésetek, hogy az egyén így lehet igazán teljes, sikeres ember!
Amíg erre képtelenek vagytok, félelemben élő, lusta gyűlölködő semmirekellők lesztek, akik azt hiszik, tudják mi kell a társadalomnak, miközben csak köpködnek.
Akinek fáj az igazság és magára ismert, pontozzon csak le.:) Ez a részleg már csak ilyen...
"És arra nem gondoltál, te nagyon értelmes"
Látom, az irónia értelmezése nem az erősséged.
"Látom, az irónia értelmezése nem az erősséged."
Én meg azt látom, hogy neked fogalmad sincs arról, hogy mit jelent az irónia.
#14 respect megfogalmaztad, amit én a diszleksziám miatt nem tudtam.
egyébként mivel a média az egész világon úgy mûködik néhány szélsõség kivételével, hogy azt mutatja amit néznek az emberek, mert szeretik, imádják, vagy ép utálják és megbotránkoznak rajta... Én biztos vagyok benne, hogy az orosz médiában ugyan úgy jelen van ez a jelenség,csak most ezen kell csámcsogni...
"Andizsuzsi nevű felhasználó válasza:
"És arra nem gondoltál, te nagyon értelmes"
Látom, az irónia értelmezése nem az erősséged."
Andika, sok a szöveg. Ne bunkózz itt, nincsen arra semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!