Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gondoljátok, hogy a...

Nem gondoljátok, hogy a "Kormányváltók Szövetsége" (vagy ahogy éppen nevezik magukat) olyan, mint Frankeinstein lénye?

Figyelt kérdés

Az egész "szövetség"-ben annyi a közös, hogy valamennyi tagja az egyszer már bukott baloldalhoz tartozik, akik 2002 és 2010 között együtt tették tönkre az országot. Gyakorlatilag 4 pártból áll össze, amelyek már a választás estéjén külön rendezvényeken vesznek részt, a legtöbb dologban a programjukról ellentmondóan nyilatkoznak. Ha véletlenül kormányra kerülnének, akkor nem lenne összhang az ország szempontjából létfontosságú intézkedések meghozatalában és a "szövetség" minden résztvevője a másikra mutogatna.

Ellenben jelenleg és remélem még hosszú évekig a 2/3-os kormánytöbbség az ország egyik legnagyobb versenyelőnye, amellyel hatékonyan tud reagálni a felgyorsult világgazdasági környezethez.

Őszintén kérdezem, mitől lenne jobb a bukott baloldal visszatérése a jelenlegi kormánynál, különösképpen annak tudatában, hogy valamennyi gazdasági mutatószám (infláció, munkanélküliség, GDP, kockázati felár stb.) a vártnál jóval kedvezőbben alakul?

2014. márc. 28. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem gondolom, hogy foglalkozni kéne ezekkel!
2014. márc. 28. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem gondolom. A "bukott baloldal" című lemezt már nagyon unjuk, kedves Selmeczi Gabika. Jövő vasárnaptól a "sokadszorra bukott Fidesz" nóta lesz a sláger ;)
 3/11 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban érdekel az esti fogmosás...
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha lett volna egy kis eszük ezeknek a lökötteknek, akkor a 2010-es bukás után visszavonultatták volna a háttérbe a régi arcokat, újakat nyomtak volna előtérbe, akik természetesen csak a régiek bábjai lettek volna fű alatt és nyomattak volna valami "az MSZP megújul" és "új baloldal" szöveget.

Még az is lehet, hogy a párt nevét is érdemes lett volna lecserélni egy másikra.

Amúgy most ezzel a Kormányváltók névvel elég röhejesek nekem. Szerintem a Szövetségesek sokkal jobban hangzott volna és legalább tudat alatt kihangsúlyozták volna vele, hogy Orbán Viktort Hitlerhez hasonlítják, aki ellen együtt harcolnak felszabadítva Magyarországot meg mit tudom én. Ezt sokan bekajálták volna és legalább feelingje is lenne a dolognak.

Őszintén szólva nem vágom, hogy annyi pénzből, ami ezeknek van, hogy nem bírtak összehozni egy rendes kampányt normális szervezéssel...

5/11 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem alapból vicckategória az összef.sás, összelopás.

Ja bocsánat, "kormányváltók", mivel minden héten más nevük van! :D

2014. márc. 28. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

Valóban nem a legszerencsésebb társulat.

De a Fidesz NEM jó irányba halad, hanem teljesen tönkre teszi a magyar gazdaságot.

Ne csak a Fidesz propagandáját hallgasd, hanem tájékozódj több fórumon is.

2014. márc. 28. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
igazából majdnem mindegy ki és kikkel, itt egy lényeg van: a fideszt bármi áron el kell zavarni, és ha ez megvan, utána ráérünk kitalálni, mi is legyen pontosan. előbb legyen jogállam, legyenek meg az alapok, aztán mehet a tervezés.
2014. márc. 28. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:

"De a Fidesz NEM jó irányba halad, hanem teljesen tönkre teszi a magyar gazdaságot.

Ne csak a Fidesz propagandáját hallgasd, hanem tájékozódj több fórumon is."

Ennyit én is tudok, meg jó is lenne leváltani, de akkor sem erre az alakokra vissza.

2014. márc. 28. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó: részben oké, igazad van, na de és van választék? kikből? ezért írtam h az egyetlen megoldás h ezeket gyorsan üssük ki valahogy a hatalomból (bármi áron), aztán a folytatást majd meglátjuk.
2014. márc. 29. 06:35
 10/11 anonim ***** válasza:

jó de és kikre?

nézd ... én se csíptem Fecót és bandáját, na de kérem szépen, hát ezerszer inkább ők jöjjenek vissza, mint Viktorék maradjanak ...

ez ilyen egyszerű. ugyen hol van egy hagyó-féle lenyúlás pl egy Simicska-Közgép vagy Viktor vagy Deutsch-MTK soktízmilliárdos lenyúlásaihoz??

2014. márc. 30. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!