Ha Magyarországon népszavazást írnának ki arról, hogy betiltsák-e a homoszexualitás nyilvános népszerűsítését (ahogy Oroszországban), szerintetek mi lenne az eredmény?
Amilyen birka és tapasztalatlan, világot nem látott a többség simán megszavazná.
Mondjuk vicces lenne, ha a szavazólapon előtte válaszolni kellene, hogy életükben hány meleggel beszéltek már.
Ez nem kérdés, egyértelműen megszavaznánk, hogy nem kell a homo-propaganda.
Második: nem értem, hogy függ össze az, hogy akarom-e, hogy a kisgyerekem fejét b*zi-propagandával nyomják tele és a között, hogy mennyi ilyennel beszéltem már.
Eleve demagóg a megfogalmazás. Mi az, hogy népszerűsíteni? Senki nem lesz meleg attól, mert melegeket lát, melegekkel beszél.
Ez csak a jobboldal vesszőparipája. Úgy gondolom a társadalom azért ilyen elutasító a melegekkel szemben, mert a látens férfi homoszexualitás nagyon gyakori és ezek az emberek nem akarnak hallani a melegségről.
"Úgy gondolom a társadalom azért ilyen elutasító a melegekkel szemben, mert a látens férfi homoszexualitás nagyon gyakori és ezek az emberek nem akarnak hallani a melegségről."
Akkor gondolom ti is azért nem akartok hallani a nácizmusról, mert látens nácik vagytok a lelketek mélyén.
Nyilván megszavazták.
@3, ott függ össze, hogy az emberek 99%-a csak a TV-ben látott meleget (az is hetero volt, csak ez volt a szerepe) mégis utálja őket. Tudod, mint könyveknél a "Nem olvastam, de nagyon rossz" érv. Nem kicsit nevetséges.
Amúgy valaki definiálná nekem a buz1propaganda szót? Mit propagál? Azt, hogy legyen mindenki meleg? Az nem úgy megy, elvégre így születnek.
Akkor mit? Mármint a civilizált elfogadáson kívül.
"Akkor gondolom ti is azért nem akartok hallani a nácizmusról, mert látens nácik vagytok a lelketek mélyén."
A melegség nem egy tömeggyilkos ideológia, a nácizmus meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!