Homoszexuálisoknak melyik pártra érdemes szavazni, ha a most létrejövő MSZP-DK-Együtt2014-PM-Liberális bűnbandára nem akarnak amiatt, hogy ugyanezek tették tönkre 2002 és 2010 között az országot?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 21:43
3/25 A kérdező kommentje:
Jobbikra nem, az eleve ki van zárva. Olyan pártra nem szavaznék, amely börtönnel büntetné a melegséget.
2014. jan. 18. 21:56
4/25 anonim válasza:
Ugyanarra, akire a Somogy megyeieknek, a Volkswagen-tulajdonosoknak és a pacalpörkölt-kedvelőknek: amelyik szimpatikus és aki szerinted a legjobban képviseli majd az érdekeidet. A szexuális identitásnak semmi köze a pártpreferenciához.
De ezt tudnád is, ha nem ordas kamu lenne a kérdés.
5/25 anonim válasza:
Amelyikre csak szeretnének, bár ha jól tudom, akkor az LMP eléggé elfogadó a homoszexuálisokkal a jelenlegi parlamenti pártok közül. Bár nem szeretnélek befolyásolni.
6/25 anonim válasza:
A nem homoszexuálisoknak sincs kire szavazniuk...
7/25 anonim válasza:
Szerintem, akkor egyikre sem......
Esetleg az LMP-re.
8/25 anonim válasza:
Jobbik, KDNP ugye kizárva. Akkor marad az LMP, az viszont teljesen töketlen, semmire se jó, csoda ha egyáltalán bejut.
Úgyhogy nincs kire szavazni. Talán a Kétfarkú Kutya Párt, ha indul.
9/25 anonim válasza:
"Jobbikra nem, az eleve ki van zárva. Olyan pártra nem szavaznék, amely börtönnel büntetné a melegséget."
Miért nem? A halálbüntetés mellett vagy?
10/25 anonim válasza:
hát más sok beszédét láttam Gabcsinak YT-n nem 10perceseket, és követem egy ideje FB-n, de hogy ilyet olvastam/hallottam volna, hogy dutyiba nyomja a b_uzikat... o.O:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!