Homoszexuálisoknak melyik pártra érdemes szavazni, ha a most létrejövő MSZP-DK-Együtt2014-PM-Liberális bűnbandára nem akarnak amiatt, hogy ugyanezek tették tönkre 2002 és 2010 között az országot?
Sziasztok!
Én jobb oldali érzelmű, hagyomány tisztelő magyar állampolgár vagyok.
Kifejtem hogy mik az érveim.
A homoszexualitás egy evolúciós állapot, amit nem tartok normálisnak, de elfogadom, és tisztelem. Mindenkinek joga van olyan életet élni amivel a sors megáldotta, és amiben jól érzi magát.
Ami viszont nem tetszik, ami miatt nagyon sok ártatlan meleg is kapja a pofonokat, az a jónéhány exhibicionista gyökér akik direkt provokálják az embereket a nyilvánosságban. Lásd: melegfelvonulás, és sorolhatnám.
Nekem van meleg haverom, és nagyon haragszik a "b.....ra", legalábbis ő így hívja a magamutogató meleg férfiakat. El lehet ezen gondolkodni. Nem a melegeket gyűlölöm, hanem a magamutogató melegeket vetem el.
Szerintem bátran szavazz arra akire szeretnél, a radikális jobb oldal sem fog nyilvános kasztrációt elvégezni azért mert meleg vagy. Ez csak a baloldal rémületkeltése...
Itt azzal van baj hogy te lehiszed hogy aJobbik börtönnel büntetnéa melegséget.
Ébredjél már fel.
Senki sem bántana ulletve fog bántani amikor Jobbik kormány lesz. ne dőlj be a jelenlegi hatalom félelemkeltésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!