Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oké srácok, szabad érdeklődnöm...

Oké srácok, szabad érdeklődnöm, hogy mi is volt a nagy terv? Hogy fog ez a csapat kormányt váltani?

Figyelt kérdés

Összeállt az ellenzéki összefogás listája. A szereplők sorrendben:

- Mesterházy Attila: leszámítva, hogy néhány párttársa szerint rosszabb, mint Orbán, úgy különösebb balhéról nem tudok, ami a nevéhez fűződne. Még vállalható kockázat.

- Bajnai Gordon: libás ügy ide vagy oda, amíg ő volt a miniszterelnök értelmesen tette a dolgát.

- Gyurcsány Ferenc: hohohohó! Az ember aki nyolc éven át vezette a "jóléti rendszerváltást", és inkább klinikán lenne a helye, mint a parlamentben. Soha többé nem szeretném a magyar közéletben látni.

- Fodor Gábor: Na, itt sírtam el magam. Az SZDSZ vezetője a párt fénykorából, amikor zsigerből náciztak le mindenkit, aki csak rosszul nézett rájuk, minden második napra jutott egy anti-rasszista tüntetés, és Mohácsi Viktória élő adásban röhögött Marian Cozma halálán. Az, hogy közben a felzárkóztató programokba ölt pénz, szépen átvándorolt a képviselőik bankszámlájára már csak apróság.

- Szabó Tímea: a kiugrott LMP-sek vezetője.

2014. jan. 14. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Hiszed vagy sem, tényleg ez a 2014-es baloldal. :D Én sem gondoltam volna, hogy ilyen szinten amatőr módon fognak sakkozni, és még is. Ha a Fidesz egy fillért sem költ kampányra, akkor is lazán meg lesz a 2/3.
2014. jan. 14. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
11%

Kormányt váltani van esélye.

De UTÁNA 4 éven át vezetni kell az országot, MEG TUDNAK EGYEZNI 4 éven keresztül?

Ettől félek én. -.-

2014. jan. 14. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem inkább azt akarják kitalálni, hogy hogyan tudnak mégnagyobb hülyét csinálni magukból, és a szavazóikból egyaránt. Mindig van hova fejlődni, ki tudja, mi lesz a következő lépés.
2014. jan. 14. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
2 éve ezzel riogat a kormány oldal ... ebben is igazuk lett!
2014. jan. 14. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Ez a csapat a bénázásukkal még a meglévö szavazojukat is elveszítik nem,hogy kormányt váltsanak a FIDESZ hátra dölhet sajnos
2014. jan. 14. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Ezek, nevetségesek.
2014. jan. 14. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Akkor lenne hülye a baloldal ha nemtudna összefogni és karbatett kézzel nézné ahogy orbán visszaállítja a nagyúri feudalizmust Magyarországon.
2014. jan. 14. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

"orbán visszaállítja a nagyúri feudalizmust Magyarországon."

Az ilyeneket a hozzád hasonló orbánfóbiás elmebetegek élesben találják ki, vagy van valami oldal, ahonnan random bemásolgatjátok?

2014. jan. 14. 18:22
 9/10 Galamb András ***** válasza:
92%
Pénzért alakítottak külön pártokat. Ha valaki meg akar újulni az nem így viselkedik. Gyurcsány még ezelőtt pár nappal még be sem került a parlamentbe mára már a harmadik helyen áll, már csak pár lépés és első helyen lesz.
2014. jan. 15. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd a Jobbik fog kormányt váltani. Ideje lesz
2015. jún. 8. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!