Ha Magyarországon népszavazást írnának ki arról, hogy betiltsák-e a homoszexualitás nyilvános népszerűsítését (ahogy Oroszországban), szerintetek mi lenne az eredmény?
11:
Elég baromságot mondtál megint. Nem az ideológia a tömeggyilkos, hanem az ember. Az embernek önigazolásra van szüksége, és ezt a történelem során legtöbbszőr az ideológia biztosította számára. Az ideológia nem tehet róla, hogy több, mint 100 millió embert öltek meg pl a kommunizmus mögé bújva.
"homoszexualitás nyilvános népszerűsítését"
Ennek a jelenségnek tudsz példáját mutatni?
Mert én még soha sehol nem láttam olyan plakátot, újságcikket, weboldalt, akármit ami azt hirdetné hogy "legyél te is homoszexuális mert az olyan marha jó dolog."
19.57
--> aki nem utálja a melegeket az nem magyar. szép.
"Senki nem lesz meleg attól, mert melegeket lát, melegekkel beszél. "
Bőven elég ha okádnékja támad a parasztnak midőn meglássa űköt.
Hát igen, tetro mindenre tud valami kis mesét :).
Szerintem a b*zi felvonulás eléggé ilyen. És saját magukat járatják le vele. Ha már egyszer végigmasírozhatnak a városon, akkor tennék ezt konoszolidáltan, de nem,ó nem! Minden, ami másnak szent, azt be kell mocskolni: papnak öltözve lógatják a lompost, és pucsítanak a kamerának stb.. meg rózsaszínbe "öltözött" lények egymás meztelen hátsójával a jó ég tudja mit csinálnak, minél nagyobb felhajtást keltve.
"Nekem van egy meleg ismerősöm, aki egy nagyon durván jobboldali családban nőtt fel. Akkoriban amikor nem volt még melegpropaganda. Ő meg a nélkül is meleg lett... És 23 évesen megmondta otthon :D Aztán ott el lehetett dönteni, hogy vagy gyűlölik tovább a melegeket tudatlanságból és elveszítik a gyereküket, vagy átértékelik az elveiket..."
Remélem az apja levágta mint egy csirkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!