Miért utálják a magyarok annyira Amerikát?
Az USA visszaél a hatalmával azért.
Másrészt, próbálja ráerőltetni a nézeteit, ideológiáját más országokra.
"Mert sajnos éppen ez az ország fog atomháborút kezdeményezni izraeli nyomásra a közel-keleten a következő 50 év során. Márpedig egy százmilliós nagyságrendű népirtás erősen kimeríti a sz.arrágóság fogalmát.
Pusztuljon az USA!"
furcsa egy érvelés szóval te tulajdonképpen azért utálod Amerikát amit még meg sem tett hmm nagyon érdekes!
mert onnan kapta simon gábor a sok pénzt!
és ez sérti az embereket, hogy ők nem kapnak, de simon kapott, pedig ő csak vagyonkezelője volt ezen összegeknek, ahogy vallotta.
"Az is hülye sztereotípia, hogy am agyarok utálják Amerikát... meg az is, hogy a magyarokat a szélsőségesekkel azonosítják."
nyilván az igen de én helyesbíttettem h csak a szélsőségesek utálják őket leginkább az összeesküvés elmélet gyárosok azt meg nem mondtam h minden magyar szélsőséges
"mert onnan kapta simon gábor a sok pénzt!
és ez sérti az embereket, hogy ők nem kapnak, de simon kapott, pedig ő csak vagyonkezelője volt ezen összegeknek, ahogy vallotta."
onnan kapta volna? nem is tudtam de abban van valami amit mondasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!