Csak nekem egyértelmű, hogy fel kell számolni az EU-ban ezt a nagy szabadelvűséget és a korrupciót?
Reménytelenül hülye vagy. Az bizonyítandó, ami kapcsán hiteles kétség merülhet fel az igazságtartalmát illetőleg. A melegverések nem ilyenek, tele voltak velük a hírek éveken át. Ismétlem, nem a mi gondunk, hogy te erről nem hallottál.
Ha netán te nem tudod, hogy mi Olaszország fővárosa, akkor meg majd rajtam kéred számon, hogy bizonyítsam, hogy Róma?
Nem így megy ez.
Logikátlan, összefüggéstelen szalmabáb-érveléssekkel tudsz jönni, próbálod kifigurázni a "vita"partneredet és azt hiszed, hogy akárki 22 év felett nem röhögi ki ezt a műfellengzősséget.
A "szegény kis buz1t" konkrétan egy 10 fős csoport verte meg és nem 40 kilós kislányokból. Az hidegen hagy, hogy te sajnálod-e, de amíg demokráciában élünk ez nem legális. Én se verek jobbikosokat, ver titeket az élet eléggé nélkülem is.
A Google-t még mindig nem fogom helyetted használni, de súgok a keresési kulcsszavaknál: meleg+szórakozóhely+támadás+budapest. Az első pár helyen hozza, a M....m sz...a elleni híreket.
Azért pontoztam ki a hely nevét, hogy nehogy ellustálkodd a házidat és a végén ne keresd meg. Molotov-koktélokkal bombázták a helyet, csak úgy békésen, hagyományőrző népnemzeti, 2006-os terrorista módra. Ez akkor a második ilyen támadás volt egy héten belül.
"Vicc vagy, ember :D"
Még mindig nagyon szarul áll a lenézés, ha látványosan buta emberektől érkezik.
"Az bizonyítandó, ami kapcsán hiteles kétség merülhet fel az igazságtartalmát illetőleg."
Magyarul csak nekem kell bizonyítanom bármit, amit állítok, mert amit te írsz, az úgy van, és kész. Értem.
"A "szegény kis buz1t" konkrétan egy 10 fős csoport verte meg és nem 40 kilós kislányokból."
Akkor a többi 9 fő valószínűleg láthatatlan volt, mert én csak egy lányt látok a videón :D
"A Google-t még mindig nem fogom helyetted használni, de súgok a keresési kulcsszavaknál: meleg+szórakozóhely+támadás+budapest."
Tessék, hogy örülj:
Arról viszont nem találtam információt, h kik és miért csinálták. Láttunk már olyat, h cigányok horogkeresztet festettek a saját házukra, ebből kiindulva bármi lehetséges...
"Még mindig nagyon szarul áll a lenézés, ha látványosan buta emberektől érkezik."
Igen, veszem észre :D
Te komolyan nem fogod fel a különbséget azon két állítás között, hogy "1+1=2" ill. "A cigányok vérében van a bűnözés"? Előbbi egy közismert tény, ami nem igényel magyarázatot, bizonyítékot, viszont objektíven elvárható mindenkitől, hogy ezt ismerje, míg utóbbi egy durván szubjektív vélemény, tudományos alap és bizonyítékok nélkül. Felfogod már?
Sajnálom, hogy ennyire újak a politikai emlékeid, hogy eddig nem tudtál a melegek elleni atrocitásokról, de ismétlem: google a barátod.
Azt meg végképp nem tudom honnan szeded, hogy a videón szereplő lány volt a támadó, rajtad kívül senki nem mondott ilyet.
Ismét súgok a keresőszavakban: melegverés+budapest, első találat.
Szólj, ha ment!
"Előbbi egy közismert tény, ami nem igényel magyarázatot, bizonyítékot, viszont objektíven elvárható mindenkitől, hogy ezt ismerje, míg utóbbi egy durván szubjektív vélemény, tudományos alap és bizonyítékok nélkül. Felfogod már?"
Ha láttál volna már néhány cigányt életedben, tudnád, h nagy többségük bűnöző, deviáns, és alkalmatlan az emberi társadalomba való beilleszkedésre. De ha jól sejtem, nem láttál.
"Azt meg végképp nem tudom honnan szeded, hogy a videón szereplő lány volt a támadó, rajtad kívül senki nem mondott ilyet."
Mondjuk onnan, h megnéztem a videót, és más fizikai erőszak nincs benne buzık ellen :D Már ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni.
"Ismét súgok a keresőszavakban: melegverés+budapest, első találat."
Az index nem forrás.
Én őszintén remélem, hogy trollkodsz, mert ennyire buta emberek remélem nem szavazhatnak ebben az országban.
A videó nem a támadást ábrázolja, te nagyon hülye, hanem a melegek elleni tüntetésről szól.
Az index nem forrás? Akkor esetleg próbálkozz a másik 30 újság valamelyikével, amelyik írt erről és akik közvetlenül a találati listában alattuk vannak? Még a kuruttyék is büszkén verték a mellüket és ajnározták őket.
Mondjuk ha trollkodsz, akkor 4/10, valamennyi erőfeszítést kétségkívül belevittél. De szerintem komolyan gondolod és vérjobbikos vagy. Igen, a ti pártotok támogatói a legműveltebbek :)))
Láttam már cigányt, laktam is együtt fél évig koliban egy cigány sráccal egy szobában, sosem tűnt el semmilyen cuccom. :D Voltak évfolyamtársaim, egyetemi ismerőseim és munkatársaim is cigányok, velük sem volt semmi olyan probléma, ami magyarokkal ne lett volna.
És találkoztam az utcán lejmolós, "mutasd a telódat, adj pénzt vonatra" típusú cigánnyal, ahogyan ugyanilyen mentalitású magyarral is. Kötöttek belém már cigányok és nemcigányok is (még skinhead "magyarok" is, ennyit a "fehér faj" összetartásáról :DD).
"Az index nem forrás? Akkor esetleg próbálkozz a másik 30 újság valamelyikével, amelyik írt erről és akik közvetlenül a találati listában alattuk vannak?"
Mivel? A néphazugsággal vagy a pride.hu-val? :D
"De szerintem komolyan gondolod és vérjobbikos vagy. Igen, a ti pártotok támogatói a legműveltebbek :)))"
Ez így van. Már csak abból is látszik, h neked átmosták az agyadat, nekünk nem.
"Láttam már cigányt, laktam is együtt fél évig koliban egy cigány sráccal egy szobában, sosem tűnt el semmilyen cuccom. :D Voltak évfolyamtársaim, egyetemi ismerőseim és munkatársaim is cigányok, velük sem volt semmi olyan probléma, ami magyarokkal ne lett volna.
És találkoztam az utcán lejmolós, "mutasd a telódat, adj pénzt vonatra" típusú cigánnyal, ahogyan ugyanilyen mentalitású magyarral is. Kötöttek belém már cigányok és nemcigányok is (még skinhead "magyarok" is, ennyit a "fehér faj" összetartásáról :DD)."
Nekem is volt cigány osztálytársam, teljesen normális volt, jóban is voltam vele. Na, ő az egyetlen normális cigány, akivel életem során valaha találkoztam. Lejmolni valóban ugyanúgy szoktak magyarok is, általában csövesek. Akik eddig belém kötöttek az utcán, azok viszont legalább 90%-ban cigók voltak.
Szerintem te egy időutazó vagy kb. 2010 környékéről. Akkor volt divatos retorika a kurucon a néphazugság, zsindex és agymosott szavak minden második mondatban való használata.
Azóta valahogy már ők is kinőttek ebből, de te még büszkén kitartasz, ez becsülendő.
Szóval mit is akarsz mondani a neked nem tetsző forrásokkal? Hogy szerinted meg se történt az egész és mindenki, beleértve a BRFK-t is, hazudik? Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter? :)
Mondjuk felhívnám a figyelmed egy vicces párhuzamra: amit te csinálsz az pontosan a Holokauszt-tagadás fejlődésének az analógiája.
Most még magadon kívül minden válaszoló és csendben olvasó kinevet, mert tagadhatatlan tény, hogy volt melegverés. De te kitartasz, ellenkezel, belekötsz olyan dolgokba, amik nem befolyásolják az esemény megtörtént létét, pusztán azért, mert TE nem olvastál erről akkor, amikor történt. És amit te nem tapasztaltál neked hiteles módon (pl. olvasva a kuruttyon, egy bohócsereges fejléc alatt), az ugye gyanús, hogy nem is létezik.
Így megy a nem-agymosottak világa, ugyebár. Mert nyilvánvalóan ti vagytok a tisztánlátók, amiért egyszerűen egy nektek tetsző hangvételű oldal üzeneteit nyelitek be 100% hatékonysággal, csak azért, mert az olyan stílusban ír olyan dolgokról, amikről hallani akartok. Á, ez véletlenül se milliószor leírt pszichológiai jelenségek és tévhitek garmadája, és véletlenül se hívjuk őket többek között alapvető attribúciós hibának ( [link] - azaz, hogy egy cigány bűnözőben a cigányságát látod meg először, míg egy cigány orvosban az orvost), megerősítési torzításnak (azt látod, amit látni akarsz, az ellentmondó információkat ignorálod, vagy hamisnak ítéled: [link] )vagy hitbe vetett torzulásnak ( [link] ). Mondjuk a legjobb akkor is a hamis konszenzus hatás, ami miatt minden jobbikos hiszi, hogy mindenki más is jobbikos, csak még nem tud róla ( [link] )
Na meg persze ott figyel az anekdotalitás: hogy te szinte csak a mesebeli gonosz cigánnyal találkoztál, így mindnek muszáj annak lennie. Illetőleg az természetes, hogy ha egy cigány pl. gyilkol, akkor ez érv arra, hogy az összes cigányt börtönbe csukjuk, de ha egy magyar családapa tesz ilyet, akkor az kizárólag az egyénről szól és a vélhető pszichikai (rajta kívül álló) gondjai miatt történt. A rossz cigány minden cigányt képvisel, a rossz magyar csak önmagát.
Így működik ez nem-agymosott falván, felvilágosultan, bölcsen, ugyebár.
:)
17.23
én azt gondolom, hogy most túl messzire mentél. érvelési hibák? te sem gondolhatod komolyan, hogy ezt megérti... :D
"Szóval mit is akarsz mondani a neked nem tetsző forrásokkal? Hogy szerinted meg se történt az egész és mindenki, beleértve a BRFK-t is, hazudik?"
El tudom képzelni ezt is. Azt viszont nem állítottam, h nem vertek soha buzıkat, csak azt, h nem vertek meg senkit Magyarországon csak azért, mert buzı.
"Mondjuk felhívnám a figyelmed egy vicces párhuzamra: amit te csinálsz az pontosan a Holokauszt-tagadás fejlődésének az analógiája."
Ebben egyetértünk.
"És amit te nem tapasztaltál neked hiteles módon (pl. olvasva a kuruttyon, egy bohócsereges fejléc alatt), az ugye gyanús, hogy nem is létezik."
Szerinted cigánybűnözés létezik? Mert az indexen és hasonló zsidó oldalakon gondolom nem olvastál róla.
"Mert nyilvánvalóan ti vagytok a tisztánlátók, amiért egyszerűen egy nektek tetsző hangvételű oldal üzeneteit nyelitek be 100% hatékonysággal, csak azért, mert az olyan stílusban ír olyan dolgokról, amikről hallani akartok."
Ha kuruc.infós cikket linkelek, te elhiszed, amit ír? A bekezdésed többi része is legalább annyira vonatkozik rád, mint rám.
"Na meg persze ott figyel az anekdotalitás: hogy te szinte csak a mesebeli gonosz cigánnyal találkoztál, így mindnek muszáj annak lennie."
Írtam, h találkoztam normálissal is, tehát nem lehet mind gonosz. Nagy részük viszont attól még embernek nem nevezhető, agresszív vadállat. Ha nem így gondolod, akkor te bizony nem sok cigóval találkozhattál.
"Illetőleg az természetes, hogy ha egy cigány pl. gyilkol, akkor ez érv arra, hogy az összes cigányt börtönbe csukjuk, de ha egy magyar családapa tesz ilyet, akkor az kizárólag az egyénről szól és a vélhető pszichikai (rajta kívül álló) gondjai miatt történt."
Ilyet soha nem írtam, és nem is gondoltam. Nem te voltál az véletlenül legutóbb is, aki a számba adott olyan dolgokat, amiket nem írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!