Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak nekem egyértelmű, hogy...

Csak nekem egyértelmű, hogy fel kell számolni az EU-ban ezt a nagy szabadelvűséget és a korrupciót?

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 00:22
1 2 3 4 5 6
 11/52 tetro ***** válasza:

11.41

de azért ip címmel leírhatod ugye? :)

2014. márc. 9. 11:46
 12/52 anonim ***** válasza:

És még mi vagyunk a bérrettegők. Nem tudom, szerintem mindegyik Jobbik-gyűlésen igencsak arccal válallják a zsidózós véleményüket az egyszerű tüntetők is, hogy aztán százezrek szeme láttára kerüljenek fel a róluk készült fotók az internetre. Egy igazi diktatúrában ugyanolyan egyszerű lenne őket beazonosítani, mint téged az IP meg MAC-címed alapján itt. Nagyon.

A demokrácia egyik ismérve az, hogy lehet szapulni, amit itt boldogan teszel.

2014. márc. 9. 11:56
 13/52 anonim ***** válasza:

Eljön majd az az idő is, amikor lenyomozzák az IP címet az ilyen hozzászólások után. A jobbikos fórumokon hangosan zsidózók pedig elég meggondolatlanok sztem.

A rettegésről annyit, h nekünk van miért, nektek nincs.

2014. márc. 9. 12:00
 14/52 tetro ***** válasza:

12.00

furcsa, mert szerintem eddig senkit nem ért attrocitás mert fórumokon zsidózott, cigányozott, melegezett.

ellenben cigányokat mészároltak már le, csak mert cigányok, zsidókat vertek össze az utcán, mert kipa volt rajtuk, és melegeket támadtak meg az utcán, mert azok felmertek vonulni. kíváncsi lennék, veled mik történtek, azért mert jobbikos vagy.

2014. márc. 9. 12:05
 15/52 anonim ***** válasza:

"ellenben cigányokat mészároltak már le, csak mert cigányok"

Titkosszolgálati megrendelésre, hogy rasszizmusról lehessen nyafogni.

"zsidókat vertek össze az utcán, mert kipa volt rajtuk"

Ilyenről nem tudok.

"és melegeket támadtak meg az utcán, mert azok felmertek vonulni"

Erről már kiderült, h hazugság, de ha mégse lenne az, akkor is megérdemelték volna, mert közszemérmet sértettek és megbotránkoztatták az embereket.

Arról miért nem teszel említést, h cigányok naponta támadnak meg, rabolnak ki, vernek össze, ölnek meg magyarokat? Ja, mert ők szentek, soha nem csinálnak ilyet, csak a gaz nácik terjesztik ezt? :)

2014. márc. 9. 12:12
 16/52 tetro ***** válasza:

12.12

"Titkosszolgálati megrendelésre, hogy rasszizmusról lehessen nyafogni. "

Gondolom ez nem csak conteo, hanem konkrét bizonyítékok vannak rá. Mert ha nincsenek, akkor ennyi erővel E.T is felbérelhette őket...

"Ilyenről nem tudok. "

Az nem lep meg... [link]

"Erről már kiderült, h hazugság, de ha mégse lenne az, akkor is megérdemelték volna, mert közszemérmet sértettek és megbotránkoztatták az embereket. "

Kiderült, hogy hazugság? Mi van? Kiderült a videókról, hogy hazugság? Akkor nem is volt a melegfelvonulásoknál a véresszájú elmebeteg horda? Ki az isten vagy te, hogy eldöntsd, ki érdemli meg, és ki nem, hogy az utcán megtámadhatják-e őt mások? Normális vagy te?

Hol? Hol ölnek meg a cigányok naponta magyarokat? Magyarországon világ szinten is alacsony a gyilkosságok száma. Még ha az összes gyilkosságokat cigányok is követnék el (pedig azok többségét ismerős vagy családtag követi el), akkor is kamu lenne az állításod, mert nincs ennyi gyilkosság az országban. Szóval légyszi forrást, hol történnek ezek a gyilkosságok?

Senki nem írta, hogy a romák szentek. Azt írom, hogy te hazudsz, és hazugságot terjesztesz. Ez mind addig fennáll, amíg nem igazolod az állításod.

2014. márc. 9. 12:24
 17/52 anonim ***** válasza:
Én még mindig epekedve várom a tételes listát arról, hogy a jobbikosok milyen sérelmeket szenvedtek el a szókimondásuk miatt.
2014. márc. 9. 12:34
 18/52 tetro ***** válasza:

12.34

válaszolnál a kérdésekre idiótázás helyett?

2014. márc. 9. 12:37
 19/52 anonim ***** válasza:

Látod, 55%, ezért mosolyogtalak meg a többi kérdésednél is. Nagyon ordít rólad, hogy maximum 18 lehetsz és az utóbbi pár napos kommentsorozatod az első, politizálásodat felvállaló tetted.

Elhiszem, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, neked pedig még ott a fenekeden a tojáshéj, de ilyen trivialitásokat ne kérdőjelezz meg, hogy a melegfelvonuláson történtek-e tojásdobálások (igen), támadtak-e meg melegklubokat (igen), vertek-e zsidókat(igen), csak azért, mert TE pont nem olvastál ezekről. Valószínűleg azért, mert mondjuk az utóbbi 3-4 évben vegyes időpontokban történtek, a te politikai ismereteid meg gondolom nagyon maximum tavaly ősznél korábbra nem datálhatóak.

De van remény! Úgy hívják, hogy google.com . A legközelebb ha valaki olyat állít, amit nem ismersz, csak legyél kedves oda bepötyögni és lám, máris megkapod rá a választ.

Tessék, most az egyszer megszánlak:

[link]

Hozzátenném, hogy a verést leszámítva ez a tavalyi már igen tinglitangli dolog volt, a csúcson 2006-2009 között voltak a tüntetők.

A többit kikeresheted te is, nem vagyunk a titkárnőid, tanuld meg használni az internetet.

"Nagyon életszerű továbbá, h egyszercsak éjjel elindulnak páran a cigánysorra, mert cigányt akarnak irtani."

Már bocs, de nem erről álmodoztok minden harmadik kérdésben ezen az oldalon is? Indiába deportálásról, külön ország alapításáról, minden segély megvonása melletti táborokba zárásról, stb. . Vagy azt nem is gondoljátok ezek szerint komolyan, mert aki ezt tényleg véghez is viszi az már életszerűtlen? Érdekesen kétszínűek lehettek, ha ez tényleg így van.

Több sorodat is akartam idézni és kinevetni, de látom mostanra törölték a kommentedet, szóval írd be újra, ha választ akarsz.

2014. márc. 9. 12:49
 20/52 anonim ***** válasza:

"válaszolnál a kérdésekre idiótázás helyett?"

Majd ha életedben először cigányokat látsz élőben, visszatérhetünk a témára, addig nincs értelme vitatkoznunk. A többire válaszoltam.

"Nagyon ordít rólad, hogy maximum 18 lehetsz és az utóbbi pár napos kommentsorozatod az első, politizálásodat felvállaló tetted."

Attól, h veled ellentétben nemcsak egy oldalról tájékozódok, még nem vagyok olyan fiatal. Sőt, 18 évesen még én is elhittem az ilyen hülyeségeket, amiket ti. Mellesleg évek óta írok ide, szóval ez sem jött be :)

"de ilyen trivialitásokat ne kérdőjelezz meg, hogy a melegfelvonuláson történtek-e tojásdobálások (igen)"

Hazudsz, mert ezt soha nem is kérdőjeleztem meg.

"támadtak-e meg melegklubokat (igen)"

Mikor, hol, kik, miért?

"vertek-e zsidókat(igen)"

Mikor, hol, kik, miért?

"Tessék, most az egyszer megszánlak:

[link]

Jaj, meg ne sajnáljam szegény kis buzıt, h egy vasággyal 40 kilós lány megsimogatta :D Komolyan ez a maximum, amit fel tudsz hozni? :D

"Hozzátenném, hogy a verést leszámítva ez a tavalyi már igen tinglitangli dolog volt, a csúcson 2006-2009 között voltak a tüntetők."

Akkor miért nem akkori dolgokat linkelsz?

"A többit kikeresheted te is, nem vagyunk a titkárnőid, tanuld meg használni az internetet."

Nem nekem kell bizonyítanom, h igazatok van, hanem nektek.

"Már bocs, de nem erről álmodoztok minden harmadik kérdésben ezen az oldalon is? Indiába deportálásról, külön ország alapításáról, minden segély megvonása melletti táborokba zárásról, stb."

De, éppen most akarok indulni, h Indiába deportáljak pár cigányt :D Vicc vagy, ember :D

2014. márc. 9. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!