Csak nekem egyértelmű, hogy fel kell számolni az EU-ban ezt a nagy szabadelvűséget és a korrupciót?
Az EU-ban nagy a korrupció, mondod ezt az EU egyik magasan legkorruptabb országában ülve? Bagoly mondja? :)
A szabadelvűséget meg hajrá. Csináld. Most azonnal. Menj ki az utcára és kezdd átnevelni az embereket, hadd tudják meg milyen gonoszak voltak, amikor nem hívtak meg a társaságukba.
Hát a korrupció speciel a világon belül az européer régióban a legkisebb a világon, meg más hasonlóan szabadelvű országokban, úgy hogy a rohamléptékű kapcsolásra maga az Unió vezetősége nem szorul rá. Persze törekedni rá, hogy az elméleti nullás határ közelebb legyen. Inkább a déli folyosó és a külső tíz tagállamainak egy részén lehetne ezen mit javítani.
De alapvetően a demokráciafelfogással arányos korrupciós és az átláthatóság mértéke, ami kedvez annak a fránya szabadelvűségnek:
"A szabad szellem pedig még mindig fontosabb, mint a diktatúra vagy a propaganda."
Ahol nem szabad megvédeni magad a cigányok ellen, imádnod kell a zsidókat, nem szabad másképp gondolkodnod bizonyos kérdésekben, szégyellned kell a származásodat, ott melyik a jellemzőbb, a szabad szellem vagy a diktatúra?
"Ahol nem szabad megvédeni magad a cigányok ellen, imádnod kell a zsidókat, nem szabad másképp gondolkodnod bizonyos kérdésekben, szégyellned kell a származásodat, ott melyik a jellemzőbb, a szabad szellem vagy a diktatúra?"
Téged ezek közül melyik államhatalom kényszerít bármelyikre is?
"Ahol nem szabad megvédeni magad a cigányok ellen, imádnod kell a zsidókat, nem szabad másképp gondolkodnod bizonyos kérdésekben, szégyellned kell a származásodat, ott melyik a jellemzőbb, a szabad szellem vagy a diktatúra?"
Hát nem tudom, ezt az oldalt elnézve egyik kérdésben se erőlteti rád ezeket a dolgokat, mert minden harmadik kérdés cigányozós, zsidózós és alufóliasapkás konteózós. Tudod a diktatúra egyik ismérve, hogy még a fenti mondatot se írhatnád le, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy neked sikerült.
"Téged ezek közül melyik államhatalom kényszerít bármelyikre is?"
"Magyar"ország.
"Tudod a diktatúra egyik ismérve, hogy még a fenti mondatot se írhatnád le, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy neked sikerült."
Névvel nem is írhatnám le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!