Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a bajuk az oroszoknak a...

Mi a bajuk az oroszoknak a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés

Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket.

Viszont Oroszországban nagyon elterjedt az utálat az azonos neműek iránt (80%-uk nem szereti őket). Régen lehetett tartani LMBT fesztivált, de már betiltották. Mi történt ott? Hogy kezdődött az egész?

2013. dec. 16. 18:23
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
-nek
2014. jan. 4. 19:44
 52/58 anonim ***** válasza:
16%

Persze minden normális ember hibás amúgy, tisztára lassan ott tartunk, hogy divat melegnek meg lezbinek lenni, és azok az emberek a rosszak, akiknek nem tetszik, hogy csókolózó nők meg férfiak mászkálnak tömegbe verődve.

Bár sok embert megnéznék, hogy magyarázná el pl. egy kisgyereknek, hogy a két bácsi vagy a néni mért csinálja azt amit.

Aztán már ott tartunk, pl. ,hogy itt is már 14 évestől felfelé jönnek sorra a társkereső kérdések, az hagyján, hogy adott gyerek még lehet ellenkező nemű közelében sem volt olyan téren, de ő már persze tudja, hogy ő a saját nemét akarja... aztán szegény szüleire még nem is gondoltam, akik mondjuk esetleg szeretnék látni az unokáikat, de közben ez az öröm sose adatik meg nekik...

Pár embert sose értek meg, hogy mért nem gondol bele ilyesmikbe, meg amúgy is, nem a semmiért lett nőnek és férfinak teremtve az emberiség, jobban belegondolva a Biblia is tiltja az effajta kapcsolatot.

Aki nem hiszi annak tessék:

[link]

2014. jan. 5. 03:16
 53/58 anonim ***** válasza:
74%
Te sötét vagy,mint az éjszaka...
2014. jan. 5. 04:18
 54/58 anonim ***** válasza:
74%
Előbb tanulj meg helyesen írni,leszbi....
2014. jan. 5. 04:19
 55/58 anonim ***** válasza:
74%
nem pedig lezbi....
2014. jan. 5. 04:20
 56/58 anonim ***** válasza:
0%
Értelmes kommentedből kitűnik az iq szinted is, meglátszik, hogy érdemben nem tudsz hozzászólni....
2014. jan. 5. 04:25
 57/58 anonim ***** válasza:
66%
Ha te vagy az,aki lezbinek írta a leszbit szerintem felesleges tudományos magyarázatokba belefolynom,úgy sem értenéd:)
2014. jan. 5. 18:19
 58/58 anonim ***** válasza:
0%
Mi vagy te nyelvtantanár? Felőlem lehet x el is irva, a léyneg nem azon van, de ezt mondtam, ha nem tudsz értelmeset hozzászolni azonkivül, hogy észreveszel egy nyamvadt irásbeli hibát, akkor szerintem kár volt megszolalnod is.
2014. jan. 5. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!