Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a bajuk az oroszoknak a...

Mi a bajuk az oroszoknak a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés

Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket.

Viszont Oroszországban nagyon elterjedt az utálat az azonos neműek iránt (80%-uk nem szereti őket). Régen lehetett tartani LMBT fesztivált, de már betiltották. Mi történt ott? Hogy kezdődött az egész?

2013. dec. 16. 18:23
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
70%

"z, hogy két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be

és hányingerem lesz tőle. Sajnálom, hogy te nem bírod felfogni."

Ezt én se fogom soha megérteni, h miért olyan hihetetlen, h valaki undorítónak találja.

Jah és ő nem bírja felfogni, de te meg fogadd el őt a tolerancia jegyében:D

Nem vicc a pali, áhh hol:)

2013. dec. 16. 19:42
 32/58 anonim ***** válasza:
0%
19:42: Hát te alaposan eltorzultál, az biztos.
2013. dec. 16. 19:46
 33/58 anonim ***** válasza:
30%
Mindenesetre idetalált a sok látens meleg, akik nem bírják elfogadni magukat, és ezt fröcsögéssel vezetik le...
2013. dec. 16. 19:48
 34/58 anonim ***** válasza:
73%
Hű de meleg van itt. Igazából meggyőződésem hogy ez egy betegség amit nem lehet gyógyítani. De ez nem azt jelenti hogy mutogatni kell őket mutogassák magukat. A gyerekek semmiként se gondolják azt hogy ez egy természetes dolog.Az tetszik pl az alkotmányban hogy házasság csak nő és férfi között köttethet.
2013. dec. 16. 19:49
 35/58 anonim ***** válasza:
47%

"két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be és hányingerem lesz tőle."

Tegye fel a kezét minden heteró, akit ilyen sokkoló látvány nézésére kényszerített bárki. :)

2013. dec. 16. 19:49
 36/58 anonim ***** válasza:
74%

"két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be és hányingerem lesz tőle."

Akkor halállal kéne büntetni a kocsonyaevést is. Ráadásul az nem titokban zajlik a hálószobában, hanem nyíltan csinálják!!! Halál a kocsonyaevőkre!

2013. dec. 16. 19:54
 37/58 anonim ***** válasza:
7%

60%

Esetleg a nagyon unalmas "látens bzizáson" meg egyéb sértegetésen kívül érdemben is hozzá tudsz szólni vagy csak anyázásra futja a tolerancia nevében???

2013. dec. 16. 19:55
 38/58 anonim ***** válasza:
59%

"Mindenesetre idetalált a sok látens meleg, akik nem bírják elfogadni magukat, és ezt fröcsögéssel vezetik le..."

Ja, a régi, jól bevált szöveg, hogy aki nem szereti a homárokat, az maga is az.

Ilyen logika mentén, aki nem szereti a szúnyogokat, az maga is folton vért zabál, nem?

2013. dec. 16. 19:58
 39/58 anonim ***** válasza:
83%
Én például kamionsofőr vagyok, hogy miért ott burjánzott el azt nem tudom, de az olaszoknál annyi a .uzi, hogy nagyon. Jól öltözött, jó megjelenésű emberek általában, jó kocsikkal. Köröznek a parkolókban, villognak, vadásznak a "zsákmányra". No most azt mondják ez egy teljesen emberi vonzalom, csak "más". Nem tudom, én nem szoktam a parkolóban, vagy máshol úgy udvarolni nőknek, hogy a nemi szervemet felmutatom. Ezt még a .urvák közül is csak a legalja teszi. Pedig ezek a homárok ezt teszik, ráadásul előszeretettel amikor eszem. Van egy jó nagy marha késem, azt szoktam felmutatni, megoldom én a gondjukat egy vágással - erre eltűnnek. Tehát olyan módon "udvarolnak", ami egy hetero közeledés esetén is visszatetsző lenne. Ez pl. nem segíti a megszeretésüket. Akit már környékezett meg ilyen aberrált, hát nem lesz nagyon a barátjuk, érvelhetnek akárhogy a jogvédők.
 40/58 anonim ***** válasza:
75%
*folyton
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!