Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket.
Viszont Oroszországban nagyon elterjedt az utálat az azonos neműek iránt (80%-uk nem szereti őket). Régen lehetett tartani LMBT fesztivált, de már betiltották. Mi történt ott? Hogy kezdődött az egész?
"z, hogy két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be
és hányingerem lesz tőle. Sajnálom, hogy te nem bírod felfogni."
Ezt én se fogom soha megérteni, h miért olyan hihetetlen, h valaki undorítónak találja.
Jah és ő nem bírja felfogni, de te meg fogadd el őt a tolerancia jegyében:D
Nem vicc a pali, áhh hol:)
2013. dec. 16. 19:42
32/58 anonim válasza:
19:42: Hát te alaposan eltorzultál, az biztos.
2013. dec. 16. 19:46
33/58 anonim válasza:
Mindenesetre idetalált a sok látens meleg, akik nem bírják elfogadni magukat, és ezt fröcsögéssel vezetik le...
2013. dec. 16. 19:48
34/58 anonim válasza:
Hű de meleg van itt. Igazából meggyőződésem hogy ez egy betegség amit nem lehet gyógyítani. De ez nem azt jelenti hogy mutogatni kell őket mutogassák magukat. A gyerekek semmiként se gondolják azt hogy ez egy természetes dolog.Az tetszik pl az alkotmányban hogy házasság csak nő és férfi között köttethet.
2013. dec. 16. 19:49
35/58 anonim válasza:
"két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be és hányingerem lesz tőle."
Tegye fel a kezét minden heteró, akit ilyen sokkoló látvány nézésére kényszerített bárki. :)
2013. dec. 16. 19:49
36/58 anonim válasza:
"két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be és hányingerem lesz tőle."
Akkor halállal kéne büntetni a kocsonyaevést is. Ráadásul az nem titokban zajlik a hálószobában, hanem nyíltan csinálják!!! Halál a kocsonyaevőkre!
2013. dec. 16. 19:54
37/58 anonim válasza:
60%
Esetleg a nagyon unalmas "látens bzizáson" meg egyéb sértegetésen kívül érdemben is hozzá tudsz szólni vagy csak anyázásra futja a tolerancia nevében???
2013. dec. 16. 19:55
38/58 anonim válasza:
"Mindenesetre idetalált a sok látens meleg, akik nem bírják elfogadni magukat, és ezt fröcsögéssel vezetik le..."
Ja, a régi, jól bevált szöveg, hogy aki nem szereti a homárokat, az maga is az.
Ilyen logika mentén, aki nem szereti a szúnyogokat, az maga is folton vért zabál, nem?
2013. dec. 16. 19:58
39/58 anonim válasza:
Én például kamionsofőr vagyok, hogy miért ott burjánzott el azt nem tudom, de az olaszoknál annyi a .uzi, hogy nagyon. Jól öltözött, jó megjelenésű emberek általában, jó kocsikkal. Köröznek a parkolókban, villognak, vadásznak a "zsákmányra". No most azt mondják ez egy teljesen emberi vonzalom, csak "más". Nem tudom, én nem szoktam a parkolóban, vagy máshol úgy udvarolni nőknek, hogy a nemi szervemet felmutatom. Ezt még a .urvák közül is csak a legalja teszi. Pedig ezek a homárok ezt teszik, ráadásul előszeretettel amikor eszem. Van egy jó nagy marha késem, azt szoktam felmutatni, megoldom én a gondjukat egy vágással - erre eltűnnek. Tehát olyan módon "udvarolnak", ami egy hetero közeledés esetén is visszatetsző lenne. Ez pl. nem segíti a megszeretésüket. Akit már környékezett meg ilyen aberrált, hát nem lesz nagyon a barátjuk, érvelhetnek akárhogy a jogvédők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!