Mi a bajuk az oroszoknak a homoszexuálisokkal?
Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket.
Viszont Oroszországban nagyon elterjedt az utálat az azonos neműek iránt (80%-uk nem szereti őket). Régen lehetett tartani LMBT fesztivált, de már betiltották. Mi történt ott? Hogy kezdődött az egész?
Hah toleráns római görög kultúrkör, rabszolgatartás, tajgetosz mond neked valamit? Meg toleráns liberálisok, akik egész népeket leprimitíveznek, mint Hitler...
Okádék ez az álszent eszme.
Egyetlen egyszerű oka van szvsz: TERMÉSZETELLENES!
Bár én még azt sem tudom elképzelni, férfiként, hogy lehet hogy valaki ne szeresse a puncit. :)
"Attól ugyanis senki sem lesz meleg, ha melegpropagandát tolnak az arcába"
Sajnos de. A fiatal tiniknek akármit de tényleg BÁRMIT mutatsz hogy divatos utánozni foglya. Simán kivarratja magát, kilyuggatja a fülét, füvezik, iszik, cigizik, keményen nyomja a tablettákat. Miért? Mert ez a divat. Sokan keresik a helyüket és úgy döntenek meleg vagyok. Ha nem lenne ennyi propaganda a filmekben tévében hogy ez milyen jó akkor nem lenne ennyi meleg sem. A század elején cigi reklámok is voltak. Szerintem nemsoká megint lesz.
"Sajnos de. A fiatal tiniknek akármit de tényleg BÁRMIT mutatsz hogy divatos utánozni foglya."
Ez jó. xD
"Mi jogon csókolóznak, vagy kézenfogva járnak a heteroszexuálisok, ha a melegek ezt nem tehetik meg? Ezt valaki megmagyarázná nekem?"
Olyan jogon, hogy a heteroszexuálisok nem gyomorforgatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!