Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a bajuk az oroszoknak a...

Mi a bajuk az oroszoknak a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés

Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket.

Viszont Oroszországban nagyon elterjedt az utálat az azonos neműek iránt (80%-uk nem szereti őket). Régen lehetett tartani LMBT fesztivált, de már betiltották. Mi történt ott? Hogy kezdődött az egész?

2013. dec. 16. 18:23
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
75%

Hah toleráns római görög kultúrkör, rabszolgatartás, tajgetosz mond neked valamit? Meg toleráns liberálisok, akik egész népeket leprimitíveznek, mint Hitler...

Okádék ez az álszent eszme.

2013. dec. 16. 18:52
 12/58 anonim ***** válasza:
24%
Oroszországban egyfelől ez egy demagóg intézkedés, ami egybevág az újonnan kialakuló vallásos kurzussal, illetve kihasználja a társadalom homofób indulatait. Másfelől tényleg lehet valami abban, hogy ezzel a népességcsökkenést próbálják megállítani, bár ebből a szempontból meg semmi értelme. Attól ugyanis senki sem lesz meleg, ha melegpropagandát tolnak az arcába.
2013. dec. 16. 18:57
 13/58 anonim ***** válasza:
55%

Egyetlen egyszerű oka van szvsz: TERMÉSZETELLENES!

Bár én még azt sem tudom elképzelni, férfiként, hogy lehet hogy valaki ne szeresse a puncit. :)

2013. dec. 16. 19:01
 14/58 anonim ***** válasza:
53%

"Attól ugyanis senki sem lesz meleg, ha melegpropagandát tolnak az arcába"

Sajnos de. A fiatal tiniknek akármit de tényleg BÁRMIT mutatsz hogy divatos utánozni foglya. Simán kivarratja magát, kilyuggatja a fülét, füvezik, iszik, cigizik, keményen nyomja a tablettákat. Miért? Mert ez a divat. Sokan keresik a helyüket és úgy döntenek meleg vagyok. Ha nem lenne ennyi propaganda a filmekben tévében hogy ez milyen jó akkor nem lenne ennyi meleg sem. A század elején cigi reklámok is voltak. Szerintem nemsoká megint lesz.

2013. dec. 16. 19:02
 15/58 anonim ***** válasza:
32%
Például az, hogy gyomorforgatóak.
2013. dec. 16. 19:02
 16/58 anonim ***** válasza:
30%

"Sajnos de. A fiatal tiniknek akármit de tényleg BÁRMIT mutatsz hogy divatos utánozni foglya."

Ez jó. xD

2013. dec. 16. 19:03
 17/58 anonim ***** válasza:
23%

"Mi jogon csókolóznak, vagy kézenfogva járnak a heteroszexuálisok, ha a melegek ezt nem tehetik meg? Ezt valaki megmagyarázná nekem?"

Olyan jogon, hogy a heteroszexuálisok nem gyomorforgatóak.

2013. dec. 16. 19:08
 18/58 anonim ***** válasza:
89%
17-es: őőő, miért is? Mi gyomorforgató abban, hogy két ember szereti egymást?
2013. dec. 16. 19:19
 19/58 anonim ***** válasza:
14%
Az a csüggesztő hír, hogy a homoszexualitás sosem lesz elfogadott a többség körében. Egyszerűen azért, mert gusztustalan. Ha valaki túrja az orrát és elfogyasztja amit ott talált attól viszolygunk, lehet bármilyen okos ember is egyébként. Ennyi az egész, nem több.
2013. dec. 16. 19:21
 20/58 anonim ***** válasza:
49%
14-es: a homoszexualitás nem választás kérdése. Az ember vele születik. Sok szülő már akkor tudja, hogy a gyereke meleg, amikor még csak 6-10 éves. Nem hiszem, hogy akkor annyira sok "meleg propagandát" láthatott... Ha igen, akkor a szülőkkel van a probléma.
2013. dec. 16. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!