Mi a bajuk az oroszoknak a homoszexuálisokkal?
Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket.
Viszont Oroszországban nagyon elterjedt az utálat az azonos neműek iránt (80%-uk nem szereti őket). Régen lehetett tartani LMBT fesztivált, de már betiltották. Mi történt ott? Hogy kezdődött az egész?
"17-es: őőő, miért is? Mi gyomorforgató abban, hogy két ember szereti egymást?"
Az, hogy két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be és hányingerem lesz tőle. Sajnálom, hogy te nem bírod felfogni.
"Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket. "
Ez így a helyes.
"Afrikában gyilkolásszák is őket"
Akkor ezek szerint mi még a legtöbb Afrikai országhoz lépest is nagyon el vagyunk maradva. Bár már elérnénk egyszer ezt a fejlettségi szintet!
"Mi jogon csókolóznak, vagy kézenfogva járnak a heteroszexuálisok, ha a melegek ezt nem tehetik meg? Ezt valaki megmagyarázná nekem?"
Természetesen. Olyan jogon, hogy heterószexuálisok. Ők nem homárkodnak.
" 17-es: őőő, miért is? Mi gyomorforgató abban, hogy két ember szereti egymást?"
Az te barom, hogy nem ellenkező neműek. Neked nem támad okádnékod két búza láttán?
" 14-es: a homoszexualitás nem választás kérdése. Az ember vele születik. "
Senki sem születik melegnek. Később torzul el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!