Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a bajuk az oroszoknak a...

Mi a bajuk az oroszoknak a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés

Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket.

Viszont Oroszországban nagyon elterjedt az utálat az azonos neműek iránt (80%-uk nem szereti őket). Régen lehetett tartani LMBT fesztivált, de már betiltották. Mi történt ott? Hogy kezdődött az egész?

2013. dec. 16. 18:23
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
26%

"17-es: őőő, miért is? Mi gyomorforgató abban, hogy két ember szereti egymást?"

Az, hogy két férfi szopogatja egymás nyelvét, nekem nagyon nem jön be és hányingerem lesz tőle. Sajnálom, hogy te nem bírod felfogni.

2013. dec. 16. 19:25
 22/58 anonim ***** válasza:
37%
Ne keverjük már azt, hogy egy 14 éves fiú kilyuggatja a fülét, mert az a menő azzal, hogy milyen a szexuális beállítottsága. Már csak azért se, mert a világon semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek. Meg mert baromság, és ezzel ti is tisztában vagytok. Meg mert hazudni nem szép dolog.
2013. dec. 16. 19:26
 23/58 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem viszont de. Vannak olyanok is akik annak születnek. Viszont ismertem egy meleg gyereket aki együtt lógott egy nagyon szexi lánnyal. Egyszer megcsókolta és kitalálta hogy biszexuális. Igazából csak megjátsszák hogy melegek aztán ők is elhiszik. Ha nem lenne ennyi propaganda akkor nem is cigiznének ennyien. Viszont minden sztár rágyújt nagy bánatában a jachtján. Aztán a tinik meg utánozzák. A melegekkel ugyan ez a helyzet. Megszokják jaj de jó így trendi vagyok meg egyéniség.
2013. dec. 16. 19:29
 24/58 anonim ***** válasza:
19%
Ami minden más jóérzésű embernek a világon.
2013. dec. 16. 19:31
 25/58 anonim ***** válasza:
4%
Jah és igen ez a gyerek ott mesélte mindenkinek mekkora mély torokra képes. Erre mit lehet mondani?
2013. dec. 16. 19:32
 26/58 anonim ***** válasza:
2%

"Tudom, más országban is akadnak, akik nem szeretik a melegeket. Van, ahol ki is végzik őket. "

Ez így a helyes.

2013. dec. 16. 19:34
 27/58 anonim ***** válasza:
16%

"Afrikában gyilkolásszák is őket"

Akkor ezek szerint mi még a legtöbb Afrikai országhoz lépest is nagyon el vagyunk maradva. Bár már elérnénk egyszer ezt a fejlettségi szintet!

2013. dec. 16. 19:36
 28/58 anonim ***** válasza:
6%

"Mi jogon csókolóznak, vagy kézenfogva járnak a heteroszexuálisok, ha a melegek ezt nem tehetik meg? Ezt valaki megmagyarázná nekem?"

Természetesen. Olyan jogon, hogy heterószexuálisok. Ők nem homárkodnak.

2013. dec. 16. 19:38
 29/58 anonim ***** válasza:
10%

" 17-es: őőő, miért is? Mi gyomorforgató abban, hogy két ember szereti egymást?"

Az te barom, hogy nem ellenkező neműek. Neked nem támad okádnékod két búza láttán?

2013. dec. 16. 19:41
 30/58 anonim ***** válasza:
9%

" 14-es: a homoszexualitás nem választás kérdése. Az ember vele születik. "

Senki sem születik melegnek. Később torzul el.

2013. dec. 16. 19:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!