A kuruc. Infon tényleg ennyi hülye van? Szíria vs USA kép.
ez valami félelmetes mennyi elmebeteg istenítni Aszadot meg a feleségét... Meg a kommentek te jó ég olvassátok el... nagyon gáz pedig én rendszeres olvasója vagyok a kuruc-nak, de ez most betett.
persze mondhatjuk ááá de csak nézzük meg a dolláron a baglyot vagy csukjuk be a szemünket és mondjuk mindent a pártért Óceánia népe ankszoc ( george orwell)
"de azt mondjátok már meg mi baj van a képpel. Ez szerintem kifejezetten filozofikus, elgondolkodtató."
:D:D:D elgondolkodtató! mint a törtet törttel hogy osztunk, mi? áhh, úgyse fog menni, ... majd dühből megoldod.
"Az viszont tény,hogy azért a kuruc.info mégis csak meg meri említeni azt h cigány az elkövető meg vannak érdekes észrevételei is amit a magyar média elhallgat pedig külföldön lehozzák.
"
Azt, amikor 1 éven át cigányoznak egy bűnüggyel kapcsolatban és ezután kiderül, hogy magyar volt az elkövető, mélyen hallgatnak (lásd a Horák Nóra-féle ügy).
Ezt az oldalt a nevüket vállalni nem merő, a világra megsértődött emberek szerkesztik, akiknek az értelmi szintje egy focihuligánén áll. Nem kell komolyan venni, amit ott írnak.
Nem szoktam kuruttyot olvasni, de a jelen kerdes miatt most beleptem.
Tovabba NEM szeretem Obamat, de ki az az abnormalis, aki nem latja, hogy ezek a kepek Obama felesegerol szandekosan osszevalogatott rossz kepek. Ennyire azert nem ronda.
De, ha mar ott voltam, gondoltam korulnezek egy kicsit. Az elso cikk a "Friss hirek" listaban:
A cikkbol idezek: "a fegyveres erők napja volt, az 1973-as arab-izraeli háború kirobbanásának évfordulója"
Ez a "kirobbanas" azt takarja, hogy Egyiptom Yom Kippurkor ( a zsidok legszentebb unnepen) megtamadta Izraelt.
Na, erre azt gondoltam, hogy ennyi eleg nekem a kurutty csusztatasaibol.
"A cikkbol idezek: "a fegyveres erők napja volt, az 1973-as arab-izraeli háború kirobbanásának évfordulója"
Ez a "kirobbanas" azt takarja, hogy Egyiptom Yom Kippurkor ( a zsidok legszentebb unnepen) megtamadta Izraelt.
Na, erre azt gondoltam, hogy ennyi eleg nekem a kurutty csusztatasaibol."
Hát te is nagy IQ harcos lehetsz. Ha lejjebb görgettél volna akkor láttad volna, hogy (MTI). ( -> zárójelet jelent.
Egyébként az előbb az RTL híradóban szóról-szóra ezt mondták. Náciveszély, nó pasarán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!