Van itt olyan aki olvassa a kuruc. Info-t?
Figyelt kérdés
Csak azért mert nem tudom hogy hogy vagy egyáltalán lehet e feltölteni vagy beküldeni képeket vagy videót pl a humor kategóriába vagy a hírt,vagy ezt mind egy ember tölti fel?Tudom hogy rossz kategóriába irtam de nem tudom hogy hova kéne.2013. aug. 10. 12:47
1/5 anonim válasza:
Én néha-néha bele olvasok, de egyébként van valami címük ahová küldheted, nekem nincs kedvem utánanézni, nézz szét az oldalon.
"vagy ezt mind egy ember tölti fel?"
Nem, a földönkívüliek töltik fel.
3/5 anonim válasza:
Lehet, nekem is raktak már ki :)
szerk@kuruc.info
4/5 anonim válasza:
A kurucot rengetegen olvassák, én is küldtem már be párszor aktuális témában képeket, meg is jelent :)
Ja, és a kuruc saját magát helyesbíti, ha új információkhoz jut az adott témában, ezt várhatod a Népszabitól, Magyar nemzettől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!