Mi a véleményetek a kuruc. Info-ról?
Figyelt kérdés
Olvassátok,nem olvassátok,véleményetek róla egyetértetek vele?2013. jún. 6. 19:46
1/26 anonim válasza:
Persze, olvasom, mert kevés az ilyen kvalitású paródialap manapság. A humor nagy részét az adja, hogy ők ezt 2/3 részt komolyan gondolják, az igazi célközönség meg 100%-ig.
2/26 anonim válasza:
Egy provokátor, hazug, antifasiszta oldal.
20/F
3/26 anonim válasza:
ugyan azt gondolom, mint a 2. kommentelő
5/26 anonim válasza:
Naponta olvasom. Szükség van rá. Néha eltúloznak dolgokat, na nem mintha ez a baloldalon nem szokott volna előfordulni. Sok hírről írnak, olyanról is, amit a híradóban egyszerűen meg sem említenek, pedig van akkora volumenű - pl. a palesztin izraeli összecsapások. A folyamatos frissítés pedig nem semmi.
6/26 anonim válasza:
Amúgy szerintem agyhalottak paradicsoma.
8/26 anonim válasza:
Az ATV betelefonálós műsora a példa arra, hogy agy nélkül is lehet élni.
9/26 anonim válasza:
Naponta megnézem.
De , én baloldalhoz tartozókat is megnézek , mint pl: amerika népszava.
Nem lehet egyoldalúan tájékozódni.
Mindkét tábor véleményére kíváncsi vagyok.
10/26 anonim válasza:
Nem vagyok olvasója, bár néha-néha oda-oda tévedek.
Megfigyeltem, hogy nagyon jól tájékozottak az újságíróik, mert egy este alatt kiderítik 100%-ra, hogy a bűnt cigány származású ember követte el. (Ellenben a rendőrség még ismeretlen tettes ellen nyomoz akkor is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!