Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nektek nem megy fel a vérnyomá...

Nektek nem megy fel a vérnyomásotok a kuruc. Infotól, és az ahhoz hasonló honlapoktól?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akik maradéktalanul elhisznek mindent, amit ott írnak.
2013. júl. 15. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%

Egy ideig hittem nekik aztán rájöttem, hogy erősen a cigányok ellen ferdít...egyébként az A-TV ugyan ezt csinálja csak ott pont fordítva...Én rájöttem, hogy az összes politikai hírportál hazudik de azért mondjuk ők főleg:

-Kuruc.info

-Blikk (politikai része)

-A-TV

Na ez a 3 valami elképesztő, mást meg még életemben nem olvastam mert az előző 3 után már elment a kedvem.

2013. júl. 15. 15:45
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Az ATV igaz, balos, de az egyik leghitelesebb hírforrás. A Kurucz a leghazugabb. A Hír TVőpedig a Fidesz szócsöve.
2013. júl. 15. 15:47
 3/14 anonim válasza:
54%
a kurucz miért hazug ? legalább leírják azt amit máshol nem.
2013. júl. 15. 15:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek! A legnevetségesebb az volt, amikor azt hazudták, hogy a rohamrendőrök azonosítószám nélkül voltak valamelyik tüntetésen. Nagyjából három másodpercig tartott keresnem egy képet a tüntetésről, ahol tisztán látszott az azonosítószámuk.
2013. júl. 15. 15:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Blikket alapból nem olvasok, nem tudom milyen a politikai beállítottságuk, de elég szenzációhajhászok.
2013. júl. 15. 15:50
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem ugyanúgy felmegy az ellenkezõ oldaltól is.
2013. júl. 15. 15:53
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
A kuruc.info egy vicc, még Gandhi írását is képesek elferdíteni, de ugyanez igaz az ATV-re, Hír Tv-re, MNO-ra stb. Arra az egyre jó az összes, hogy összevetheted, hogy ugyanarról miket írnak, és így könnyebben maradsz objektív.
2013. júl. 15. 16:06
 8/14 rémuralom ***** válasza:
49%

"a kurucz miért hazug ? legalább leírják azt amit máshol nem."

Samuel Taylor Coleridge brit költő fájdalomcsillapítóként ópiumot használt. Egy ízben, miután beszedte az esti adagot, elaludt, álmodott egyet, aztán amikor felkelt, leírta, amit álmodott.

Ez lett belőle: [link]

Ilyet sem írt soha senki sehol máshol. De ettől még nem lesz igaz.

2013. júl. 15. 19:19
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

Igen, én maradéktalanul elhiszek mindent, amit a kurucinfón írnak. Egyébként igen, nekem is felmegy a vérnyomásom, hogy milyen divatnáci turbómagyar rasszista antiszemita idióták vannak az országban, ezt már nem bírom elviselni.

Szerintem én vagyok a te embered, kérdező.

2013. júl. 16. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:
8%
az igaz, hogy azok a hirek, irasok zsidoeknak nagyon csipi a csipas szemei
2013. nov. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!