Nektek nem megy fel a vérnyomásotok a kuruc. Infotól, és az ahhoz hasonló honlapoktól?
Egy ideig hittem nekik aztán rájöttem, hogy erősen a cigányok ellen ferdít...egyébként az A-TV ugyan ezt csinálja csak ott pont fordítva...Én rájöttem, hogy az összes politikai hírportál hazudik de azért mondjuk ők főleg:
-Kuruc.info
-Blikk (politikai része)
-A-TV
Na ez a 3 valami elképesztő, mást meg még életemben nem olvastam mert az előző 3 után már elment a kedvem.
"a kurucz miért hazug ? legalább leírják azt amit máshol nem."
Samuel Taylor Coleridge brit költő fájdalomcsillapítóként ópiumot használt. Egy ízben, miután beszedte az esti adagot, elaludt, álmodott egyet, aztán amikor felkelt, leírta, amit álmodott.
Ez lett belőle: [link]
Ilyet sem írt soha senki sehol máshol. De ettől még nem lesz igaz.
Igen, én maradéktalanul elhiszek mindent, amit a kurucinfón írnak. Egyébként igen, nekem is felmegy a vérnyomásom, hogy milyen divatnáci turbómagyar rasszista antiszemita idióták vannak az országban, ezt már nem bírom elviselni.
Szerintem én vagyok a te embered, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!